Förhindra att fordon Återtagande

Många människor lever i rädsla för att förlora sin bil till repo mannen. Trots allt, om du förlorar din bil, kan du inte få att fungera. Då du förlorar ditt jobb, och du kan inte få tillbaka din bil, och så vidare. Om du sitter bakom på din bil betalningar, kanske du vill bara gömma sig och ducka dina fordringsägare. Men du kan inte göra det för evigt, och det kommer så småningom att få dig i trubbel. Följ dessa tips för att undvika att få din bil återtas, även om du är i standard på din bil lån. Instruktioner
1

Lär dig att förhandla. Om du har ett banklån på din bil, gör banken inte några pengar alls när det återtar bilen. Om du är efter med utbetalningarna, ring din lånehandläggare och se om du kan omförhandla villkoren för ditt lån. Om din betalning är $ 300 per månad, men du kan bara råd med $ 250, frågar om detta är acceptabelt. Du måste betala för det längre, men åtminstone du kommer att betala ett belopp som du kan hantera. Håll dig till villkoren i det nya avtalet.
2

sälja bilen om din bank eller långivare inte kommer att omförhandla. Se till att du berättar långivaren bilen är till salu. Detta kan kosta dig några pengar, och du kommer att vara utan bil ett tag, men åtminstone du ut från under dessa betalningar du inte har råd. Om du har fler bilar än vad du har förare i din familj, eliminera fordonet som kostar dig mest. Bestäm om du och din make kan dela en bil.
3

Få en billigare bil. Behöver du verkligen en helt ny, bensinslukande stadsjeep som rymmer sju personer? Kan du klara dig med en liten familjebil som blir bättre körsträcka? Inte bara kommer den lilla bilen vara mer ekonomiskt bränsle-klokt, kommer det att kosta dig också mindre varje månad.
4

Refinance. Om du äger ditt hem, kanske du kan refinansiera din bil med hjälp av eget kapital i ditt hus. Men kom ihåg, om du standard på detta lån, kan banken återta ditt hem, inte bara din bil.
5

upprätta en budget och håll dig till den. Sitt ner och räkna ut vad du tar i varje månad. Bestäm var du kan sänka kostnaderna så att du kan göra det bil betalning. Efter allt, du behöver din bil, men du behöver inte några av de lyx du kan betala för. Prioritera och fokusera på att få ut av skulden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100662.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.