Hur man undviker en skatt brottslighet grund en bil Repo

En utmätning är förödande för din ekonomi. Det härjar på din kredit värdering, befläckar ditt rykte och kan möjligen föra Internal Revenue Service (IRS) tjänstemän till din dörr. Repossessions alltför ofta leder till ett brottsligt skatt lagförslag, eftersom den federala regeringen anser det efterskänkta beloppet beror på ett lån som en vinst en som ska redovisas som intäkt. En sådan ställning kan undvikas men genom att följa dessa instruktioner. Instruktioner
1

Se upp för en 1099 Borgenär Återkrav skattsedel anger mängden förlåtna skulden. Behåll detta formulär. Det är obligatoriskt att du lämna in den på med dina former inkomstskatt för det taxeringsår.
2

hålla kontakt med din långivare. Om de väljer att förlåta skulden, då du kan ha en skatteskuld. Om du måste betala tillbaka lånet, då finns det ingen skatteskuld. Addera 3

ansöka om en förlängning om du inte kan betala hela skatten räkningen. Detta kommer ge dig mer tid att komma med de nödvändiga medlen.
4

behålla några poster som är hänförliga till auto lån och återtagande. I vissa fall kan en långivare utfärda ett 1099 långt efter det att skulden har avtjänats. Om så är fallet, kan du använda dina poster att argumentera, och de kanske inte kan hålla dig ansvarig för skulden.
5

Tala med din långivare direkt efter återbördande så att du kan förbereda för skulden. Långivaren kan berätta för dig om de kommer att förlåta skulden och hur mycket detta belopp kommer att bli. Beroende på din inkomst, bestämmer du hur mycket ditt ansvar kommer att vara.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100659.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.