Hur man kan stoppa en Auto Återtagande

Om bilen är på väg att återtas, är chansen att du har varit att undvika att betala din faktura auto lån under ganska lång tid och att du har varit att undvika telefonsamtal från din bil lån bank. Men du kan fortfarande stoppa återtagande av bilen, så länge de inte har kommit för att plocka upp ännu. Instruktioner
1

Dölj din bil på en väns hus, så att banken inte kan hitta din bil. Återtagande experter kommer att göra precis vad som helst för att ta reda på var bilen är. Det jobb är att hitta bilen. De vill behålla kontraktet med banken, så de vill göra ett bra jobb.
2

Ring din bank och har ett hjärta till hjärta samtal med dem. Säg att du vill träna något och hålla din bil. Detta är ofta musik i öronen på din bil lån bank. Men förvänta dig inte att de ska skära dig någon form av affär.
3

Arbete det bästa du kan arbeta med banken för att hålla din bil och fortfarande göra betalningar till dem. Om din bil är i återbördande skede av ditt billån, din bank sannolikt kommer vill att du ska betala hela beloppet du har beror i syfte att stoppa återtagande. Om du är lycklig nog att ha någon förhandlingsposition, tar det som ren tur.
4

Betala det belopp som är beror din bank omedelbart. Så snart du har betalat in på ditt konto, kommer din bank avblåsa hästarna på din utmätning. Tänk på att det kan finnas en extra återbördande avgift för dem att behöva anställa reporäntan företaget att hitta din bil. Denna avgift tas ut även om de inte har försökt att samla in din bil.
5

Har din bank fax eller e-posta dig ett dokument som anger att du får behålla din bil och att du har betalat in ditt lån hittills. På så sätt kan du köra din bil igen. Om reporäntan företaget kommer leta efter din bil, kan du visa dem ditt kvitto och brev.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100651.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.