Hur att återhämta sig efter en bil Återtagande

En bil återbördande gör din sprit sjunka. Du måste arbeta hårt för att återhämta sig och bygga upp din kreditvärdighet, eftersom återtagande kommer definitivt att arbeta mot dig. Du kan luta sig mot andra del, men i slutändan måste du dra dig ur soptippar. Instruktioner
1

inse att bilen är borta och du kan inte få tillbaka det. Om du kunde ha hittat resurser för att betala av bilen, skulle du inte ha förlorat det till återtagande i första hand.
2

Analysera din kreditvärdighet. Dra en fri kredit rapport från Internet för att se vad som dyker upp. Troligtvis, när du inte kan betala din bil betalning, kommer andra räkningar att vara i fara också.
3

Köp en begagnad bil som är tillräckligt billig för att köpa för pengar. Du kan köra det så länge det varar, kanske ett par år om du har tur.
4

Betrakta de närmaste månaderna en möjlighet att ställa saker till rätta med din ekonomi. Återtagandet resulterade i avlägsnandet av en stor utbetalning, vilket gör att du kan betala av andra skulder.
5

Gör en lista över dina andra skulder i storleksordningen minst beloppet för skulden till mest. Betala alla dina månatliga räkningar i tid och betala eventuella överblivna pengar till en faktura. Börja med den skuld som har den lägsta totala beloppet. Betala några på denna skuld varje lön dag tills du betalar den helt.
6

Fortsätt denna rutin tills du har tillämpat alla dina extra pengar att betala av alla räkningar möjliga. När du åstadkomma det, satsa på att få en nyare, mer pålitlig bil. Förfarandet du har följt kommer ha stärkt din kreditvärdighet längs vägen. En bättre kredit värdering innebär lägre ränta på den nya bilen och en lägre månatlig betalning.
7

Spara pengar för den nya bilen handpenning när du söker. Ju mer pengar du kan lägga ner, kommer de lägre dina betalningar vara. Kom ihåg att du är tillbaka på fötterna och har återhämtat sig från utmätning och förbättrat din förmåga att betala.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100656.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.