Hur man registrerar en ny bil

När du köper en ny bil, det finns en hel del pappersarbete inblandade att göra allt lagligt i fråga om ägande och försäkring. Registrering av bilen i ditt namn är bara ett steg i processen. Oavsett vilken återförsäljare som du köper bilen, bör de ta hand om textning processen. I huvudsak kommer titeln att överföras till dig eller bankens namn (beroende på om du köpt den direkt eller om det finansieras). När du har titeln eller papper inköp i hand, kan du börja registreringen. Saker du behöver
Titel eller inköpskvitto paperworkForm av identifiering (Körkort)
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera Division of Motor Vehicles kontoret närmast dig och gå dit med din titel eller inköpsbevis pappersarbete och ditt körkort.
2

införskaffa den nödvändiga pappersarbetet för en ny registrering från reception kontorist och fyll i lämplig information om de officiella formerna.

3

Presentera din ifyllda papper, din officiella titel eller inköpsbevis pappersarbete och din fotolegitimation till reception kontorist. Betala den angivna avgiften och få dina registreringsskyltar och registrering.
4

Peel registrering sticker ut på papperet uppbackning och placera den i det nedre högra hörnet av metall registreringsskylt. Håll din registrering kortet någonstans säker inne i bilen också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100671.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.