Hur du köper auktioneras Cars och spara pengar

Det finns tusentals och åter tusentals regeringen beslagtagna bilar som säljs på auktion varje månad. Eftersom det finns så många av dessa offentliga auktioner och kostnader för lagring, är dessa auktion bilar säljs snabbt och för billigt! Lär dig hur du kan köpa auktioneras bilar till en bråkdel av priset! Instruktioner
1

Först, ta reda på var och när de bilauktioner kommer att ske. Du kan lätt hitta information om lokala och nationella tidningar och webbplatser som www.sigridballew.com. De auktionerade bilar kan vara allt från vanliga sedaner och stadsjeepar, till Lamborghinis och dyra tyska byggda bilar.
2

annan webbplats är Car-Auktion, vilket ger en komplett databas med tusentals bilar som bara väntar på du att bjuda på! De flesta av dessa bilar kommer att vara minst 50% lägre än marknadspriset. Genom att dra fördel av detta, kan du enkelt spara tusentals dollar på en bil. De flesta av dessa är besatt bilar eftersom ägarna var bakom sina månad betalningar. Vissa bilar är från langare som beslagtagits av regeringen.
3

Inte alla av de auktionerade bilarna kommer att vara i goda förhållanden. Några försummades som betalningar över. Vissa bilar kan ha bakomliggande problem, även om de ser bra ut på utsidan. Om du kan, försök att inspektera fordonet med en skicklig mekaniker innan budgivning. De flesta, om alla, auktioneras bilar kommer att säljas "som är" och har inga garantier på dem. Det är en bra idé att verkligen kontrollera bilen noga innan man överväger att köpa den.
4

annan bra sak att göra är att känna till detaljhandeln värdet på bilen innan budgivning på det. Alltid forskning din bil som du vill köpa. Webbplatser som Cars.com, Edmunds.com, och Kelly Blue Book är utmärkta guider som hjälper dig att avgöra hur mycket en bil är värd.
5

Delta i en bil auktion! Du vill vara säker på att du kommer dit ganska tidigt. Ju tidigare du kommer, desto mer troligt att du kommer slå ut de sena uppstickare. Lägg ditt bud på bilen du vill och försöker bjuda över alla andra. En viktig punkt är att inte vara först med att lägga bud. Se till att du har ett urval av hur mycket du vill spendera. Lycka till!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100665.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.