Hur man gör ett återtagande Volontär bil

En frivillig återbördande har samma negativa inverkan på din kredit historia som en ofrivillig återbördande. Var noga med att ringa din bank eller återförsäljare så snart som möjligt för att ordna fordonets drop-off, annars kan du möta en pinsam situation. Fordon återtagande kan uppstå i ditt hem, jobb eller ens i en butik när du är inne. Ett frivilligt återtagande bör ordnas innan banken börjar leta efter bilen --- låt inte situationen komma till denna punkt. Instruktioner
1

Upptäck alla andra alternativ innan ordna för bilens frivilliga återbördande. Din långivare kan ha metoder i stället för att hjälpa dem som inte kan göra en betalning, förlorar sina medel för inkomst eller drabbas av en sjukdom. Vissa banker kan omförhandla dina villkor och betalningar för att hjälpa. Sälj din bil om möjligt. Se till att alla dina alternativ beaktas innan utmätning, som i hög grad kommer att påverka din kredit värdering. Ring din bank
2

. Berätta bank representant att du inte längre kan göra betalningar och vill återvända till fordonet. Om företrädaren erbjuder sig att ordna för någon att plocka upp bilen, nedgången --- detta anses en ofrivillig återbördande. Bankens representant kommer att låta dig veta om du kan släppa den av vid återförsäljaravtalet du köpt det från en som är lokal att banken gör affärer med eller om du måste lämna tillbaka bilen till en bank plats.

3

Städa ur bilen. Ta alla dina tillhörigheter och kolla alla förvaringsutrymmen. Ta bort all din personliga information, inklusive försäkring kort och registrering. Gå igenom din handskfacket för att se till att ditt namn inte finns i instruktionsboken eller på något pappersarbete som tillhandahålls av generalagenten eller ägaren när du köpte din bil. Samla föremål som hör ihop med fordonet, t.ex. alla nycklar och nyckelbrickor. Ta inte objekt från bilen som kom med det, till exempel radio. Banken får betalt för att ersätta dessa poster.
4

tillbaka ditt fordon. Skriv något pappersarbete som krävs för att dokumentera avkastning. Ha din egen form för återförsäljare eller bankens representant att underteckna och datum --- formuläret ska lista ditt namn, adress, information om bilen, körsträcka, placering av fordonets drop-off point och antal tangenter du återvänder. Denna form kan skydda dig från onödiga Anklagelserna mot dig när bilen säljs. Ta dina tallrikar samt registrering om på fordonet fönstret --- vissa stater kräver en registrering klistermärke på vindrutan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100706.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.