Hur att undvika att din bil återtas

Du vill inte ha din bil återtas, och, tro det eller ej, inte heller dina fordringsägare. Återtagande ruiner din kreditvärdighet, och du kommer att ansvara för återbördande avgifter och resten av bilen lånebeloppet efter att bilen säljs på auktion. Här är några sätt du kan hålla bilen säker från grepp om Repo Man. Instruktioner
1

Utarbeta en plan för att komma tillbaka på din ekonomiska fötter och fånga upp på din bil betalningar, förutsatt att du vill behålla din bil. Oavsett situationen, vidta de åtgärder som krävs för att få din ekonomi stabiliserats.
2

Kontakta borgenär (er) som lånade pengar för att köpa din bil för att diskutera situationen. Undvik att dölja din bil eller inte svara på samtal borgenär telefon. Dessa undanglidande taktik kan lyckas på kort sikt, men när du spelar denna Hide-N-Seek spel med din bil, du kommer förmodligen att vara mycket oroliga över situationen.
3 < p> Fråga din fordringsägare om de var villiga att arbeta med dig när du försöker få dina betalningar på rätt spår igen. Bevisa en vilja att betala din skuld genom att diskutera situationen ärligt och en förmåga att göra det genom att få ett nytt jobb eller be en vän för ett lån.
4

Fråga om borgenären kan konfigurera ditt lån. Ibland missade betalningar kan läggas till i slutet av ett nytt lån. Men om du har turen att ha en borgenär som samtycker till detta, inte röra upp en andra gång. De kommer inte lita på dig nästa gång.
5

överväga att sälja bilen. Även om genom att sälja bilen du inte kommer att höja tillräckligt med pengar för att betala hela lånet off, kan du åtminstone undvika kaos och ångest för återtagande. Om du väljer den här vägen, det är nog en bra idé att informera banken om dina planer att sälja bilen. Kanske när bilen säljs, och du har betalat borgenären de pengar du tjänat från försäljningen, kommer borgenären att diskutera hur man kan betala av resten av vad du är skyldig dem.
6

överväga ansökan om konkurs, om du har stora skulder utöver det på din bil. Men eftersom konkursansökan är ett drastiskt steg som har långsiktig inverkan på din kredit, väljer denna väg endast som en sista utväg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100642.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.