Vem betalar de Repo avgifter på en bil?

Om bilen är återbördats, kommer du att vara ansvarig för att betala de återbördande avgifter. Avgifter i samband med automatisk utmätning kan inkludera avgifter för bogsering, uppdämning, avgifter lagring, och en förutsättning rapport. Denna rapport kommer att innefatta märke, modell och körsträcka vid utmätning. Fordonets identifieringsnummer (VIN) bör också ingå. Villkoret rapporten anges det allmänna tillståndet för fordonet vid tidpunkten för återtagande. Betydelse

När bilen är återbördats utan din vetskap, kommer vissa avgifter skall bedömas. Du kommer att vara ansvarig för alla avgifter. Om du vill få din bil tillbaka, måste du betala den förfallna lånebeloppet, alla avgifter, och ibland ger försäkringsbevis. När allt är betalt, kommer du att kunna få din bil.
Effekter
p Om du överlämna din bil frivilligt, kommer du fortfarande att ha avgifter för att betala, men de kommer vara mindre än vad du skulle betala om bilen togs utan din vetskap. Om du erbjuder att kapitulera din bil, behöver du inte en professionell bogsering tjänsten och du kommer att eliminera några avgifter. Du kan köra din bil till en ömsesidigt bekvämt läge för dig och kvarstad innehavare och förvandla dina nycklar över till långivaren. Du kan behöva en vän att följa dig till den plats så att du har en åktur tillbaka.
Varning

Alla återtagande avgifterna kommer att läggas till ditt saldo. Du kommer att vara ansvarig för bristen balans, vilket är det belopp som återstår efter de intäkterna från försäljningen har tillämpats på lånet. Vissa fordringsägare kommer att söka rättsliga åtgärder för att hämta balansen skulden. Addera effekt på ditt foto Credit Report

Repossessions kan dyka upp på din kredit-fil för 7 år. Detta kommer att minska din kredit värdering och göra det svårt för dig att få kredit i framtiden.
Förebyggande /Lösning

Du bör bara ha din bil återtas som ett sista utväg. Om du halkar efter på dina betalningar, kontakta din långivare omedelbart. Du kanske kan räkna ut några prisvärda arrangemang och undvika utmätning avgifter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100689.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.