Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur du köper en bil med kreditkort

Ett kreditkort kan användas på flera sätt att betala för stora inköp. Det är viktigt att komma ihåg att detta sannolikt kommer att bli en dyr form av kredit om den enskilde inte omedelbart betala tillbaka de lånade pengarna. Men det finns också vissa fördelar för kortinnehavare som får tillbaka en andel av bruttobeloppet av notan. Instruktioner
1

Studera mängden kreditkort beror på ditt kort, hur mycket av din kreditgräns som finns och vad de månatliga betalningarna skulle vara. Uppskatta den månatliga utbetalningen om du var tvungen att betala hela månatliga beloppet av kortet. Jämför det maximala beloppet på grund av storleken på din månatliga ta hem lön. Se till att du har råd med det beloppet. Kom ihåg att kreditkort låneräntor är mycket dyrare än personliga lån och lån som gjorts med tillgångar garantier eller säkerheter.
2

uppskatta värdet på den bil du vill köpa. Bestäm om du kan köpa bilen genom att ta ett förskott och betala för bilen eller om förskott kommer endast att användas för en handpenning. Om du gör bara en handpenning, vet räntan och löptiden för lånet återbetalas.
3

Granska månadskostnaden för kreditkort, förutsatt att du lånar hela beloppet. Tillsätt sedan den månatliga betalningen för bilen om du planerar att köpa en dyrare bil och använda förskottet kreditkort för en handpenning. Summera två månadsbetalningar. Bestäm om du har råd med stora amorteringar och räntor. Om inte, måste du leta efter en billigare bil eller hitta andra pengar för att öka mängden av en handpenning.
4

Kontrollera din kredit historia och se om det finns främmande, felaktig eller ofullständig information på din kredit historia. Korrigera misstag och vänta på kortföretagen för att uppdatera sina register. Detta kan ta flera månader. Titta att få ett nytt kreditkort med en period av noll intresse. Detta kommer att ge lite gratis finansiering medan du arbetar för att minska skulden balans.
5

Vet de två omedelbara fördelarna med att använda ett kreditkort. Vissa återförsäljare kommer att låta dig använda ett kreditkort direkt efter köpet. Om du är en kortinnehavare som erhåller en kontant rabatt varje månad (en 1 procent rabatt på en $ 20,000 bil är $ 200) överväga att använda kortet, betala av kortet och få rabatten. Eller om din ekonomi är skakig, kommer använda kortet gör bilen köper ett lån utan säkerhet och kan inte återtas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100537.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.