Hur får man det mesta pengar från ett försäkringsbolag till ett totalt Car

Om du har varit inblandad i en bilolycka och kostnaden för att reparera din bil är nära sitt värde, kommer fordonet sannolikt klassificeras som en total förlust. Innan du kan börja leta efter en ersättare fordon, måste du först förhandla fram en total förlust uppgörelse med försäkringsbolaget. Med lite forskning och uthållighet, kan du maximera din totala förlusten uppgörelse med försäkringsbolaget och få tillbaka på vägen. Saker du behöver
Computer
Internet
fordonsreparation kvitton
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att försäkringsbolaget har registrerats korrekt körsträcka, alternativ och villkor för din bil. De flesta försäkringsbolag teckna en datoriserad tjänst som kommer att jämföra din bil med senaste försäljningen av liknande fordon i ditt område. Programmet gör justeringar hänsyn till olikheter i körsträcka och funktioner fordon och sedan approximerar pre-förlusten värdet på din bil. Felaktigt mata högre körsträcka eller underlåta att mata in alla de fordon alternativ kan leda till att du erbjuds mycket mindre än du har rätt till.
2

lämna försäkringsbolaget med kvitton för några större reparationer av fordonet. Vid fastställandet av värdet på en total förlust fordon, kommer det datoriserade programmet ta din bil har de ursprungliga mekaniska komponenter. Ett fordon med nyare mekaniska komponenter anses vara mer värdefull.
3

bedriva egen forskning. Titta i din lokala radannonser eller på en webbplats såsom Autotrader hemsida för att jämföra vad försäkringsbolaget erbjuder sig att den nuvarande försäljningspriset för jämförbara fordon. Om du hittar annonser för fordon som säljer för mer än vad som erbjöds, skicka information till försäkringsbolaget och be om ett reviderat erbjudande.
4

lämna in ett klagomål med din statens Department of Insurance om du inte kan nå en rimlig överenskommelse med ditt försäkringsbolag. Varje stat har en Department of Insurance som är ansvarig för att reglera fordringar-hanteringsrutiner för försäkringsbolag som bedriver affärsverksamhet i denna stat. Om du tror att försäkringsbolaget inte gör en rättvis totalförlust uppgörelse, kan du kontakta byrån och begäran om att ompröva försäkringsbolagets hantering av din ansökan.
5

Åkalla bedömningen klausul i er politik . Om du arbetar med ditt eget försäkringsbolag, innehåller er politik sannolikt en bedömning klausul som gör att du och försäkringsbolaget till varje anlita en oberoende värderingsman för att bestämma värdet på din bil. Om de två värderingsmän inte enas om ett värde, en tredje part - som kallas en domare - väljs för att göra ett slutgiltigt beslut. Du kan få ersättning för de kostnader du betalat för värderingsman om det slutliga bedömningen beloppet är större än försäkringsbolagets sista erbjudande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/collision-insurance/94237.html

Previous:
Next:

kollision försäkring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.