Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Hur byta ut gamla tankar Pickup Gas

Byta bensintank eller tankar på en gammal pickup kan göras med hjälp av grundläggande mekaniska kunskaper och verktyg. Arbeta med rostiga bultar blir inblandade, och omsorg måste vidtas för att undvika bensin spill. Några mindre elarbeten är också involverad. Korrekt omhändertagande av farligt material måste skötas med federala och lokala laws.The gör-det-själv mekaniker kommer att spendera cirka sex timmar att slutföra denna uppgift. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Gas hävert pump
gasbehållaren
Wrench
skruvmejsel kit
Penetrerande olja
Värmekanon
Visa fler instruktioner
1

Ta på skyddsglasögon. Avlägsna tanklocket och sätter i "i"-röret av gasen sifon pumpen in i gasen påfyllningsröret. Placera den andra änden av gasen sifon pumpslangen i gasflaskan. Pumpa gasen ur tanken tills den är tom. Hitta bensintanken genom att följa röret gasen filler till tanken, vilket kommer att vara antingen under lastbilen eller bakom lastbilen sätet.
2

Place penetrerande olja på bultarna lastbil sits om de är rostiga och fastnat. Värm bultarna försiktigt med en värmepistol om de ändå inte kommer att lossna. Ta trucken sätet genom unbolting den från golvet i lastbilen med Wrench och vrida sina bultar moturs om bensintanken är bakom det.
3

bort bränsleledningen från toppen av gastank, med nyckeln satsen och vrida kontakten bulten i moturs riktning. Ta bort de elektriska ledningarna med hjälp av skruvmejsel kit, och ta del av när de är anslutna.
4

Lossa klämmorna på tunga gummit kontakten mellan påfyllningsröret och bensintanken genom att vrida sina skruvar eller bultar moturs med en skruvmejsel eller skiftnyckel kit. Ta bort skruvarna på metallen bensintank Låsbyglar genom att vrida dem i moturs riktning med Wrench. Ta metallband utanför bensintanken.
5

Nedre och vicka bensintanken tills den lossnar från gummit kontakten mellan den och påfyllningsröret. Skjut bensintanken ur eller från under bilen. Upprepa processen om det finns en andra gastank.
6

Installera den nya bensintanken eller tankar genom att vända på processen och installation av nya gummidetaljer som behövs. Håll den nya tanken med rätt sida upp när du arbetar så att avsändaren inuti tanken inte fastnar, vilket gör att mätaren inte att fungera korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98484.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.