Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Specifikationerna för en 1934 Chevrolet

Fördjupningen-eran 1934 Chevrolet ingår ett komplett sortiment av snygga och sportiga bilar från Chevrolet Motor Company i Detroit, Michigan. Bilarna hade många vanliga funktioner i dag, bland annat långa främre ändar och baksäte rumble. Den fullständiga fotsteg som används av toting kulspruta gangsters sprang längden på bilen. Karossutformningar

1934 Chevrolet kom i en mängd olika modeller och stilar kropp. De två huvudlinjer var fastigheterna DA Mästaren serien med 206,8 kubik-tums motorer och lägre prissatta DC Standard serien drivs med 181 kubik-tums motorer. The Standard serien ingår två-dörrars coach, coupe och idrott modeller roadster tillsammans med fyrdörrars Phaeton. Master-serien bestod av två dörrar business coupe, cabriolet, lagledare, sport coupe, sport roadster och staden sedan. De fyra-dörrars modeller var en sedan och klubben sedan.
Motorer

1934 DA Master Series bilar presenterade en in-line 206,8 kubik-tum, sex- cylindrig motor med en push-rod overhead-ventil med solida lyftare. Motorn var en gjuten en bloc typ, med gjutjärnsblock och cylindrar tillverkade som en enda enhet. Bränsle kom från ett enda fat downdraft-typ Carter W1 förgasare med manuell choke. Den termo-sifon kylsystem pump-assisterad och saknade en termostat. Motorns borrning och slaglängd var 3 och 5/16 inches med 4 inches med ett kompressionsförhållande på 5.45:1. Det genererade 80 hästkrafter vid 3.300 rpm. The Standard serie 181 kubik-tums motorn hade en cylinderdiameter och slaglängd av 3 och 5/16 inches med ett kompressionsförhållande på 5.35:1. Det producerade 60 hästkrafter vid 3.000 rpm.
Chassis

1934 Chevys hade Fisher organ om kombinationen trä och stål YK ramar vilar på gummi block. De standardbilar hade en 107-tums hjulbas medan Mästaren serien hade 112-tums axelavstånd. Bilarna vägde omkring 2,800 pounds. Styrningen var av mask och rulle kugghjul med en droppe arm och ett styrstag med ett tie-rod förbinder de främre hjulen. Bromsarna presenterade 10 - till 12-tums mekanisk pressade stålfat med främre kablar och bakre stänger. Den tre-hastighet synkroniserad växellåda drevs av en pinne växel på golvet. Kopplingen var en enda skylt typ. Den spiral bevel differensen på halvflytande bakaxel hade en en-bit banjo-typ pressade enhet stål. Kylsystemet var en Harrison-V kopparkärna radiator med en vattenpump på fläkten. Bilarna hade vibrerande "hooter" typ horn.
Fjädring

Enligt Chevrolet broschyrer, presenterade 1934 master modellerna Revolutionära Kudde Ride, med knä Action Wheels. Framhjulen förflyttas i en linjär upp-och nedåtgående rörelse, med den oberoende suspension med användning av en kombination av oljefyllda chocker och fjädrar. Upplägget, som uppfanns av Andre Dubonnet, absorberade vibrationerna från dåliga vägar. Enheterna har ofta ersatts på grund av alltför oljeläckage. Standardmodeller som används halvelliptiska främre och bakre fjädrar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98483.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.