Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Hur jag ta Förutom en 1963 Corvette Clock?

Ägare av en 1963 Corvette kan känna att den viktigaste delen av det förinstallerade klockan är den svepande sekundvisare. Detta sätt att de kan hålla koll på hur snabbt högpresterande sportbil får från noll till 60 miles per timme. Klockan installeras i 1963 Corvette-modeller är ett attraktivt och funktionellt tillbehör för instrumentpanelen, och när den blir verkningslös, är det dags för en reparation. 1963 Corvette ägare kan ta isär klockan med några verktyg och en lätt beröring i 20 minuter. Saker du behöver
Kombinationstång
Spetstång
Platt-mejsel
5/16-tums mutterdragare
Pincett
Visa fler instruktioner

1

Avlägsna 1963 Corvette klocka från instrumentpanelen i bilen efter alla de riktlinjer och rekommendationer som finns i en General Motors-godkända servicemanual.
2

Ta bort stammen ratten med kombinationstång att greppa skaftet stål set bakom ratten för att hålla den från att vrida. Vrid ratten med fingrarna i en moturs riktning för att ta bort det.
3

Separat de två halvorna av klockan hölje med en platt-skruvmejsel. Placera spetsen på skruvmejseln mellan de förband där halvorna möts och med en noggrann snoningsverkan, få dem att öppna.
4

Ta bort de två power terminalerna på baksidan av klockan med hjälp av 5 /16-tums mutterdragare. Vrid stiften i en moturs riktning för att ta bort dem.
5

Placera pincetten nedanför mitten navet i den andra handen och dra rakt upp för att ta bort det. Håll ett finger direkt ovanpå handen i mitten för att hindra handen från att flyga av oavsiktligt när det släpps från klockan. Ta minutvisaren och timvisaren, respektive, på samma sätt.
6

Avlägsna Corvette klockan ratten genom att böja flikarna som håller fast den vid ratten fästplattan med platt-skruvmejsel. När flikarna böjs upp ett tillräckligt avstånd från plattan, använd nål-tång för att räta ut dem.
7

Lyft ratten från fästplattan, noga med att inte röra vid ytan på slå med fingrarna. Gripande flikarna för att höja ratten fungerar bra för att slutföra denna process.
8

bort ratten fästplattan nötter använder 5/16-tums mutterdragare. Nötterna är synliga med ratten bort från plattan. Vrid muttrarna i en moturs riktning för att ta bort dem.
9

Avlägsna Corvette klockan rörelsen från höljet genom att dra den rakt ut från huset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98441.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.