Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Hur återställa en tappning Corvette

återställa en Corvette kan vara givande, men det kan också vara en utmaning. Lyckligtvis finns det andra likasinnade entusiaster där ute som kan ge råd och förslag i processen. Läs vidare för att lära mer om hur du återställer en vintage Corvette. Instruktioner
1

Inspektera Corvette noga innan man beslutar att återställa det. Se till att kroppen är sund, att det har många av de ursprungliga delarna och att delarna fungerar. Även vara beredd att inspektera botten av bilen. Om du inte är bekväm med denna kontroll, föra någon mekaniskt benägna med dig.
2

Gå till swap meets att hitta originella eller riktiga delar. Också gå till skräp varv. Du kanske kan hitta delar till din Corvette där utan att betala så mycket som från en återförsäljare.
3

Köp ett ncrs Teknisk information Handböcker eller "Complete Corvette restaurering och Teknisk Guide" av Noland Adams. Sådana handböcker kan hjälpa dig i återställandet av bilen.
4

Bekanta dig med reglerna i antingen Bloomington Gold eller National Corvette Restorers Society. Enligt reglerna vad som är acceptabelt i en renoverad bil.
5

Bestäm nivån på restaurering du vill göra på din Corvette. Om du vill återställa en Corvette till ursprungligt skick är oftast mycket dyra. På grund av kostnaden, bör du överväga hur ofta du ska köra fordonet.
6

Rådgör med en Corvette klubb eller organisation som du gör återställandet av din gammaldags Corvette. De erbjuder utmärkta råd och feedback. Två sådana organisationer är VetteNet och Corvette blogg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98368.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.