Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Hur kan jag rensa min California registreringsnumret?

Samlare av antika bilar njuta av att ha alla delar av bilen så nära den ursprungliga konfigurationen som möjligt. Kalifornien är en av ett antal stater som tillåter ägarna av antikviteter att använda licens-taggar från året bilen tillverkades. Om din bil är från årsmodell 1969 eller tidigare, eller din pickup är från årsmodell 1972 eller tidigare, kvalificerar det. Förbered dig för att ta itu med byråkratin. Söka Plattor för din Antique Car

Hitta och använda plattorna för att matcha årsmodell (år modell, eller YOM) i din antika fordon. Om du har en 1952 Dodge tillverkas i 1951, vill du de 1951 plattorna med en 1952 flik. När i tvivel om årsmodell, gäller år på bilens titeln.

Du behöver ett par gamla registreringsskyltar med samma nummer. Att ha två registreringsskyltar olika siffror är inte tillåtet. Leta efter gamla plattor från samlare registreringsskylt, på swap meets, garage försäljning, eller på nätauktioner. Det kunde också finnas några tillgängliga från California Department of Motor Vehicles.
Clearing Taggar

nummer på registreringsskyltar behöver vara tillgänglig för aktuell användning. Det innebär att det inte kan vara närvarande i bruk på någon annan bil i staten, och det är fritt att användas igen. Kontakta din lokala DMV kontor för att ta reda på om antalet är för närvarande gratis eller "klar" för användning. Detta är inte en vanlig ansökan om ett lokalt kontor, och de kanske måste hitta manualen att leta upp hur man gör detta. Om kontoret finner ingen post numret, är det klart.

Du kanske föredrar att ringa direkt till Sacramento för att prata med den särskilda bearbetning kontoret, som behandlar denna fråga oftare. Telefonnumret är (916) 657-7606 eller (916) 657-7654, under tider statliga företag.
P Om dina registreringsskyltar inte är klart du har ett par alternativ, hålla dem ett tag, och de kan bli tydliga i ett år eller mer. Leta efter andra plattor genom en av källorna.
Registrering

När du har ett par "tydliga" taggar från rätt årsmodell, gå till din lokala DMV med följande: De nuvarande registreringsskyltar för din antika bil, Form 352 ifylld (se avsnittet Resurser för formuläret), $ 45 för anmälningsavgiften och en kopia av din nuvarande registrering. Du kommer att få ett tillfälligt tillstånd, och i tre veckor eller så kommer du att skickas din nya registreringen och taggar för dina antika plattor att gå på din antika bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98401.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.