Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur du jämför Miltal fordonsbränsle

När du köper en ny eller begagnad bil, är det viktigt att veta hur de fordon du funderar rang i termer av bränsleeffektivitet. Varje fordon måste lägga den förväntade gas körsträcka för både staden och landsvägskörning. Jämföra bränsleeffektivitet valfritt antal fordon är relativt lätt på internet, och du kommer även hitta användbara räknare för att låta dig uppskatta din genomsnittliga bränsle bekostnad. Saker du behöver Review, en uppskattning av antalet miles du kör i framtiden, dividerat med staden och motorvägen
Visa fler instruktioner
1

Gör en lista över de bilar du funderar. Det spelar ingen roll om vissa är nya och andra används, eftersom alla körsträcka uppskattningar finns tillgängliga online. Kontrollera att du har de rätta modellerna av bilarna du funderar, som motorstorlekar ofta varierar för en viss modell, och detta kan kraftigt påverka bränsleekonomin. Exempelvis kan en modell vara tillgänglig med en 4-cylindrig eller 6-cylindrig motor. Den 4-cylindriga modellen kommer vanligtvis att vara mer bränsleeffektiva.
2

Gå online och besöka en webbplats som listar bränsleekonomi (se länkar i Referenser). Observera att bränsleekonomi betyg finns endast på bilar byggda efter 1984. Ange år, märke och modell för varje bil du funderar på, sedan skriva ner bränsleeffektivitet för både staden och landsvägskörning.
3

Använd kalkylatorn bränslekostnaden för att avgöra hur mycket det kommer att kosta dig att driva varje fordon under året (se länk i Resources). Till exempel, om du planerar att köra en bil som får 20 highway miles per gallon för 10.000 miles på motorvägen, och bensin är för närvarande säljer för $ 3,00 per gallon, anger dessa siffror i räknaren. Enligt detta scenario kommer det att kosta $ 1.500 till köra bilen på motorvägen för ett år.
4

Jämför resultaten från bränsle kalkylator för att bestämma skillnaden i kostnaden för att driva varje bil.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79825.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.