Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Vad gör en bil Grön ?

De flesta bilar fortfarande köra på bensin , men människor blir alltmer medvetna om de skador detta bränsle gör för miljön . Olika mindre skadliga alternativ till förbränningsmotorn finns nu tillgängliga . . Problemen med fossila bränslen

Bensin är en ändlig , icke förnybar form av energi som produceras från petroleum - råolja . Det är ett fossilt bränsle eftersom det är skapat under eoner av begravda fossiler under jorden . Tanka bilen med bensin orsakar föroreningar som släpps ut i atmosfären . Dessa föroreningar är kopplade till den globala uppvärmningen , som hotar vår miljö .
Alternativ till bensin
Möjliga

alternativ är batteridrivna elbilar , vätgasbilar bränsle och biodiesel , vilket ersätter olja med ett material såsom animaliskt fett eller vegetabilisk olja . Sambandet mellan dessa idéer är att de alla använder förnybara energikällor som inte släpper ut så många växthusgaser i atmosfären .
Ökningen av elhybrid
< br >

mest utbredda typen av " grön " bil är den elektriska - bensin -hybrid , som har en elektrisk motor och gas motor som suppleant driver fordonet . Toyota Prius hybrid priser som den mest bränsleeffektiva bil som säljs i USA under 2010 och var den mest sålda bilen i Japan under 2009 .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/80046.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.