Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Konkurrensfördelar Honda

Honda har många fördelar på bilmarknaden som gör det bästa valet för många köpare. Honda har funnits tillräckligt länge för att dessa fördelar har kommit att förvänta från någon av sina varumärken. Till Hondas kredit, fortsätter de att introducera bilar som uppfyller och överträffar dessa förväntningar varje år. Tillförlitlighet

Honda har ett enastående rykte för metoder kvalitet byggnaden och delar, och det är inte oförtjänt. Honda bilar är genomgående mycket högt i fråga om kvalitet från Consumer Reports samt en mängd andra oberoende konsumentgrupper. Ett bevis på denna kvalitet är det stora antalet äldre Honda fordon som fortfarande kör på vägarna idag.
Bränsleeffektivitet

Honda får också höga betyg för totala flottan bränsleeffektivitet . Detta är till stor del en produkt av Honda att vara ledande i höga modeller bränsleeffektivitet som drivs till popularitet under tider av höga priser på naturgas. Honda CRX HF-modellen var en av de första bilarna som såldes på meriterna av sin snåla gas körsträcka, och trots att det släpptes i slutet av 80-talet, är dess gas körsträcka i nivå med många av dagens hybrider. Mer nyligen var Honda är en av de första bilföretagen att släppa ett hybridfordon i Honda Odyssey och fortsätter att leda vägen med ett stort urval av hybridfordon.
Value

Honda rutinmässigt citeras som en av de bästa "bang for the buck" bilmärken. Oavsett om du tittar på deras lyxiga linje eller deras sport erbjudanden bil, är det ofta sant att du får mycket för pengarna när du köper en Honda. Deras bilar rangordna rutinmässigt i nivå med dyrare motsvarigheter i bilindustrin, enligt Consumer Reports.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79824.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.