Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

2003 Mini Cooper Standard Egenskaper

Om du söker efter en sportig bil som har effektiv gas körsträcka, kan du överväga att köpa den 2003 Mini Cooper. Mini Cooper får 33 miles per gallon (mpg) på motorvägen och 25 mpg inom stadens gator. Den 2003 Mini Cooper är utrustad med en 1,6-liters, fyrcylindrig motor med en manuell växellåda. Innan du köper bilen, kanske du vill lära dig bilens standardutrustning. Bekvämlighet funktioner

2003 Mini Cooper är utrustad med många praktiska funktioner som syftar till att göra körupplevelsen mer bekväm. Ett lastnät ligger i bilens baklucka som tillåter dig att lagra livsmedel och andra objekt säkert. Fordonet har även främre och bakre mugghållare, 12-volts eluttag, en tilt-ställbar ratt och en fjärrkontroll trunk release. Luftkonditionering, läslampor, är läderklädsel och upplysande fåfänga speglar är standard.
Säkerhetsfunktioner

På grund av den lilla storleken på Mini Cooper, är den utrustad med funktioner för att garantera säkerheten för förare och passagerare, som t.ex. en passagerarkrockkudde aktivering switch som automatiskt slås på när en passagerare sitter i framsätet. Bilen är också utrustad med krockkuddar huvud sida, ge säkerhet för alla passagerare i händelse av en olycka. Både främre och bakre platserna är utrustade med justerbara nackstöd som ger huvud och nackstöd som begränsar whiplash i händelse av ett plötsligt stopp eller olycka.
Seating

De framsätena i fordon är gjorda av vinyl och är höj-och sänkbara. De ger också föraren och passageraren med 38,8 inches av utrymme, 41,3 inches av benutrymme och 50.9 tum i axelbredd. De backseats har 31,3 inches av benutrymme, 37,6 inches av utrymme och 50 inches i axelbredd. Addera Entertainment System

2003 Mini Cooper är utrustad med en stereo underhållningssystem som har AM /FM i-streck enda CD-spelare och en CD-controller stereo, så att förare och passagerare att välja lämplig bas och diskant nivå. Den har sex högtalare som finns i de främre och bakre delarna av bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/80194.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.