Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur Jämför stadsjeepar för MPG

Sport - utility fordon (SUV ) har ett rykte som bränsleslukarna , men inte alla modeller är de värsta syndarna för gas körsträcka på vägen . Det finns några faktorer att tänka på när du jämför miles per gallon ( mpg ) bränsle för olika stadsjeepar . Motortyper

stadsjeepar med en hybridmotor få bättre gas körsträcka än de som körs på bensin bara . Till exempel får en 2011 hybrid Cadillac Escalade med en åtta - cylindrig motor och fyrhjulsdrift 20 mpg i staden , men bara 13 mpg om du väljer att använda bensin - bara i flexibla -fuel modell . Hybrid modellerna kombinerar bensinmotorer och elmotorer för att erbjuda förbättrad bränsleekonomi . Flexibel -fuel modeller kan köras på bensin eller E85 , en blandning av etanol och blyfri bensin . En annan faktor att beakta är antalet cylindrar i motorn . Fordon med mindre motorer brukar få bättre gas körsträcka eftersom de erbjuder mindre hästkrafter och vridmoment .
SUV Storlek

Mindre stadsjeepar tenderar att ge bättre bränsleekonomi än större modeller . När utrustad med två - wheel-drive , får en 2010 Hyundai Tucson 31 mpg på landsväg , medan en 2011 Chevrolet Suburban blir 21 mpg . Den Suburban har en total längd på 222,4 inches , medan Tucson mäter 173,2 inches lång .
Stad vs Highway

stadsjeepar få fler miles per gallon på motorvägen på grund av långt färre stopp . Till exempel får en Chevrolet Equinox med framhjulsdrift 22 mpg i staden och 32 mpg på motorvägen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79936.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.