Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Toyota Fortuner specifikation

Toyota är en ledande global tillverkning av bilar , inklusive medelstora stadsjeepar , som Toyota Fortuner . Den medelstora SUV säljer i Asien . Det finns i en automatisk och manuell växellåda . Dessutom , den kommer i antingen en fyra gånger fyra eller fyra - med-två . Mått

Toyota Fortuner V DSL mäter 185 inches lång , 72 inches bred och 72 inches hög med en hjulbas på 108 inches . Fordonet har en 60 - tums främre och bakre rack och det rymmer sju personer .
Prestanda

Toyota Fortuner har en fyrcylindrig 16 - ventil - line motor med en 2982 cc cylindervolym och en fyrväxlad automatlåda . Motorn har 160 hästkrafter vid 3.400 rpm och 252 ft.-lb. av vridmoment vridmoment från 1.400 till 3.200 rpm .
Chassi , hjul och bromsar

2011 Toyota Fortuner kommer med främre dubbla triangellänkar suspension och en lateral rod fjädring bak . Den har framför ventilerade skivor bromsar och bak trumbromsar . Fordonet kommer med en fyra -vid- fyra drivlina. Den sport 265/65R 17 däck med aluminiumfälgar .
Funktioner

interiören har makt fönster och lås . Ljudanläggningen inkluderar en CD-spelare och Bluetooth kapacitet . Bilen erbjuder en keyless inresa och dubbla automatisk klimatanläggning luftkonditioneringssystem .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/80176.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.