Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Vad innebär Lx på ett fordon ?

Bilar kommer i olika utgåvor , som varierar baserat på deras egenskaper . LX är en akronym för " lyx " och brukar finnas på fordon som annonserar premium komfort och avancerade tillägg såsom lädersäten . Däremot LX inte alltid betyder samma sak för varje tillverkare . Paket

LX kan hänvisa till den typ av lyxiga paket som finns i ett fordon. Lexus har LX utgåva fordon på marknaden . Till exempel är det LX570 en lyxig SUV som har en skinnklädsel , Smart Access nyckellösa låssystemet , push- start motor , inbyggda navigationssystem och bakre kameror view . Sådana bekvämligheter erbjuds endast i LX upplagan .
Design

En LX bilmodell också kan vara ett tecken på en speciell exteriör design . Den Honda Civic LX , till exempel , är inte den högsta modellen av lyx som Honda erbjuder , men LX har en design trim som gör att det ser annorlunda ut än DX eller EX sedaner och kupéer .
< br > Överväganden

LX kan användas för att beteckna en specifik lyxig förpackning eller utformning av ett fordon , behöver standard eller universella specifikationer inte finns för alla typer av LX bil eller SUV . Varje tillverkare kan välja vilka typer av specifikationer bör ingå i en LX upplaga .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/80144.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.