Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Felsökning av en Toyota Gasolgaffeltruck

truckförare undervisas under utbildningen att det finns vissa tecken som de behöver oroa sig för när man använder propan gaffeltruckar. Det finns motor frågor som är enkla att förstå och frågor med gafflarna som generellt kräver en professionell att reparera. Att veta hur man identifierar dessa enkla problem kan bidra till att göra din arbetsdag enklare. De flesta företag har du fylla i en checklista när du startar din skift med en gaffeltruck, men mindre företag eller företag med flera användare av samma gaffeltruck får inte göra detta. Det är där att veta hur man identifierar dessa frågor kan hjälpa dig. Instruktioner
1

Vrid tändningsnyckeln. Om bilen inte startar, kontrollera bränslemätaren. Det kan vara tom. Har tanken fylld av en kvalificerad propan dispenser. De flesta företag kommer att ha en tillgänglig, det är oftast en handledare. Bränsletanken är fäst med en slang och två klämmor. Ta bort slangen och öppna båda klämmorna. Tanken kan sedan flyttas till påfyllnings-området.
2

Starta motorn. Om motorn reagerar långsamt, ta vädret i beaktande. Propan-drivna truckar behöver en viss tid för att värma upp under mycket kalla förhållanden. Låt den värmas upp en stund och tröghet kommer att avta. Detta kan påskyndas om du kan få den till ett varmt område. Om du stänger av tändningen och bilen startar inte, har en kvalificerad person som underhåll Kontrollera luftfiltret och
3

anslutning från tanken. Luftfiltret kan vara smutsig, vilket orsakar en luftblandning problem. Linjer kan ha lossnat eller trasiga och behöver bytas ut. Det kan också vara ett problem med de viktigaste ventil på tanken, i vilket fall det skulle behöva bytas ut.
4

Starta gaffeltruck, så kolla gafflarna och deras rörelser. Gafflarna måste röra sig smidigt och jämnt upp och ner samt höger och vänster. Om det finns något ryck eller utflyttning av tid, kontakta en kvalificerad person som underhåll. Detta kan vara ett par olika problem. Det hydrauliska fluidet kan vara låg, vilket skulle leda till att det inte finns tillräckligt tryck. Denna vätska påverkas också av extrem kyla och kan behöva värmas upp. Det kan också vara skador på en av linjerna till hissen cylindrarna, eller tätningarna på cylindrarna kan skadas.
5

Slå på tändningen. Om det efter en kort tid att motorn börjar röka eller lukta roligt, omedelbart stänga av motorn och komma bort från maskinen. Kontakta en utbildad professionell och ha gaffeltruck undersökas. Rökning eller konstiga lukter kan betyda att det finns en läcka i motorrummet, vilket kan vara en mycket farlig situation. Detta kommer att kräva en utbildad mekaniker för att fastställa den sanna naturen av problemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79757.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.