Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Motoralternativ för 1991-1993 VW Passats

Erbjuds som Volkswagen största familj bilmodell sedan dess release i den amerikanska marknaden 1990, presenterar Passat kroppens olika stilar och layouter över sina många generationer. Många olika motorkonfigurationer finns i de olika Passat trim och generationer. Passat modeller som tillverkas för den amerikanska marknaden 1991-1993 presenterade tre olika motorkonfigurationer. Dessutom fanns det en 1,8-liters alternativ som erbjuds till de europeiska marknaderna. 2,0-liters fyrcylindrig

Motorn finns i standardmodellen Passat, som kallas Passat GL, var Volkswagens 2,0-liters, rak fyrcylindrig bensinmotor. Denna motor presenterade ett 16-ventiler, dubbla överliggande kamaxlar topplocket. Med en maximal effekt på 134 hästkrafter, var 2,0-litersmotorn både en ekonomisk och högpresterande alternativ för sin klass. På grund av dess prestanda, Volkswagen också med denna motor i sina sportiga fordon Golf GTI.
2,8-liters VR6

1992 introducerade Volkswagen sin 2,8-liters VR6 bensinmotor. Finns i Passat GLX-modellen, var denna Volkswagen högsta prestanda motor, med en maximal effekt på 178 hästkrafter. Den VR6 presenterade en 12-ventil enda överliggande kamaxel topplock. Den VR6 motor tillät Passat att accelerera från 0 till 60 mph på bara 7,9 sekunder, vilket ger klassledande prestanda för sin tid.
1,9-liters turbodiesel Injection

Förutom bensinmotorer, presenterade Passat en turboladdad diesel alternativ. Känd som Passat turbo diesel injektion, presenterade denna modell en 1,9-liters, turboladdad fyrcylindrig motor. Eftersom det bara producerade 74 hästkrafter, gjorde TDI-motorn erbjuder inte acceleration kapacitet av bensinen alternativ. Dock var turbodieselmotor EPA-rankade på 45 mpg på landsväg, vilket gjorde den till den mest bränsleeffektiva Passat alternativet.
1,8-liters turbodiesel Injection
< p> Volkswagen utrustad olika bas europeiska modeller av Passat med en 1,8-liters bensinmotor. Den 1,8-liters presenterade en åtta-ventil, SOHC topplock. Detta gjorde det en lägre presterande motor än 2,0-liters DOHC motor som finns i den amerikanska versionen av bas-modellen Passat. Den 1,8-liters motor gjorde det möjligt att på ett billigare nybörjar pris för vissa europeiska marknader erbjuda Passat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/80268.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.