Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Customer Information Om livstid hybridbil Batterier

En hybridbil använder både gas och el -komponenter för att driva sin motor . Det brinner mindre gas , vilket sparar pengar . Men många konsumenter har frågor om hur länge batteriet räcker , eftersom det kostar tusentals dollar . Tid

Vanligtvis biltillverkare designar batterierna för hybridbilar att pågå mellan 150.000 och 200.000 miles , vilket är livslängden på bilen .
Garantier

att skydda konsumenten från kostnaden för att ersätta ett batteri , de flesta tillverkare erbjuder en garanti för att täcka batteri av hybridfordon för åtta till 10 år . Under 2010 , mest hybridfordon använder nickel batterier metall hybrid . Honda och Toyota återvinna dessa batterier och kassera dem så att de inte skadar miljön .
Problem

Som av 2010 , har hybridfordon inte varit runt tillräckligt länge för att avgöra hur länge batterierna räcker i genomsnitt . Du kan använda vissa metoder för att bevara livet på ditt batteri . Den Cars Direct hemsida rekommenderar utrullning till stopp istället för att slå bromsarna när det är möjligt och accelerera lätt när du börjar flytta bilen för att få maximal livslängd på hybrid bilbatterier .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/80062.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.