Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur får man den historia om en bärgning titel

Många statliga DMV kontor ger inte en titel historia för fordon. I fallet med en bärgning titel, men du bör inte köpa utan att kontrollera titeln historia. En bärgning titel hör till en bil som en gång förklarades "uppgick" av ett försäkringsbolag, oftast när kostnaden för att reparera fordonet nått ungefär 75 procent av det totala värdet. I dessa fall vissa människor kan fortfarande försöka reparera fordonen. De som repareras utfärdas en bärgning, kallad "märkesvaror" i vissa stater, titel. Saker du behöver
Vehicle Identification Number
Visa fler instruktioner
1

Ring din lokala DMV och fråga om det finns en titel tjänsten check historia. Troligt, svaret du får är, "Nej," och företrädaren kommer att hänvisa dig till en online-leverantör. Men ibland kan DMV kunna ge en begränsad titel check för en liten avgift.
2

Besök en online-leverantör. Två av dessa leverantörer inkluderar CARFAX och AutoCheck. Du kan hitta många andra på nätet. Det bästa sättet att hitta en pålitlig service är att ringa din lokala DMV och fråga företrädaren vilken service de rekommenderar.
3

in bilens VIN, chassinumret, i onlinetjänsten verktyget . Den VIN kan hittas antingen på titeln eller på instrumentbrädan i bilen på förarsidan. Om du inte känner till VIN och inte har titeln, ska den som ger den till dig. Dock kräver ingen lag honom att ge dig numret. Alternativt håller ingen lag honom från att ge dig numret.
4

Betala online avgiften. Alla online försäljare kommer att acceptera ett kredit-eller betalkort, vilket är varför det är säkrare att använda byrå som DMV rekommenderar. Efter att ha betalat avgiften måste du vänta ett antal dagar eller veckor för en rapport, beroende på vilken leverantör du använder. Detta bör ge dig en komplett historik över bärgning titel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79607.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.