Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur får man en gratis bil Report

Bil rapporter används av återförsäljare och köpare att granska historien om ett fordon. Dessa rapporter använder ett fordons VIN-kod, vilket är en 17-siffrig kod som finns på bilen. När ett fordon genomgår underhåll, är inblandad i en trafikolycka eller är registrerad med en DMV kontor, är det VIN-koden registreras. Medan bil rapporter finns tillgängliga från ett stort antal företag, många av dessa företag ut en avgift för att erhålla denna rapport. Om du vill få en gratis bil rapport, kan du vända dig till flera online resurser. Saker du behöver
VIN-kod
Visa fler instruktioner
1

Hitta bilens VIN-nummer. Detta antal är en 17-siffrig kod som finns på kroppen av fordonet. Placeringen av VIN kan variera beroende på fabrikat och årsmodell av ett fordon, men att några av de vanligaste områdena hitta VIN inkluderar förarsidan instrumentbrädan eller dörrposten på förarsidan. Om du frågar om en ny eller begagnad bil, kommer återförsäljaravtalet att kunna förse dig med bilens VIN. Auto Lemon innehåller en detaljerad förteckning över där VIN ligger enligt fordonets märke och modell.
2

Ange VIN till en fri bil rapport databas. Webbplatser som Car Detective, Vehicle Idendification Number eller Is-It-A-Citron erbjuder gratis rapporter fordon. Dessa rapporter omfattar tidigare underhåll av fordon, rapporterar krasch och där fordonet har registrerats.
3

Kontakta din lokala Department of Motor Vehicles kontor om du inte kan använda en online fri bil rapport . Informera DMV du vill få en bil rapport på din bil eller en bil du är intresserad av att köpa. Om tillgängligt, kommer DMV kontoret kör VIN genom en nationell databas, vilket ger dig en detaljerad rapport fordon historia.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79491.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.