Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Lägga till en Carfax rapport till en annons

För att få en Carfax rapport för ett fordon, måste du betala en avgift på $ 34,99. När avgiften har betalats, kommer du att ha tillgång till rapporten i 14 dagar. Under denna 14-dagars period, kan du spara informationen från Carfax rapport för framtida referens. Detta gör att du kan placera rapporten i en pågående eller kommande annons för att visa en potentiell köpare historien om fordonet. Detta kan hjälpa köparen avgöra om hon vill köpa din bil. Instruktioner
1

Skaffa en Carfax rapport genom att besöka Carfax webbplats. För att erhålla rapporten, måste du ha VIN (chassinumret) och ett giltigt kreditkort för att täcka avgiften för rapporten. När du har köpt den Carfax rapporten, kommer du få ett mail som innehåller en länk. Klicka på email länken för att visa rapporten.
2

Fånga skärmen för varje sida av Carfax rapport. Om du använder Windows, kan du göra detta genom att trycka på funktionsknappen, "FN," + på Print Screen-knappen, "Prt Sc," samtidigt. Om du är en Mac-användare, kan du fånga skärmen genom att trycka på "Apple" + "Shift" + "4" samtidigt. För Mac kommer skärmbild automatiskt placeras som en. JPEG-bild på skrivbordet på din Mac.
3

Öppna ett bildredigeringsprogram på datorn, till exempel MS Paint. Välj "Redigera" i menyraden. Klicka på "Klistra in". Avskiljning kommer sedan klistras in i programmet. Klicka på "File" och "Spara som" för att spara avskiljning som en. JPEG-bild.
4

Öppna online-portal som gör att du kan göra ändringar på din annons.
5

Välj "Ladda" för att ladda upp bilden. Beroende på portalen som du använder, kan ordalydelsen säga läsa "kvarstad" i stället för "bild."
6

Bläddra igenom bildfiler på datorn för att välja bilder för Carfax rapport. Du kommer troligen att behöva ladda varje bildfil separat.
7

Spara och publicera ändringarna till din annons.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79316.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.