Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Skillnaden mellan en Bärgats Titel & en märkesvara

Jurisdiktioner skänka vissa titlar på fordon för två huvudsakliga skäl - att informera framtida ägare av ett fordons historia och att minska förekomsten av fordonets bedrägeri. En vanlig titel är känd som en "ren titel," men när en bil har råkat vissa problem kommer ofta "märkesvaror". Bli stämplad är ett paraplybegrepp som omfattar alla fordon som har någon incident i deras rekord, och denna incident kan motivera en bärgad titel. Brännmärkt

När ett fordon är märkt, betyder det att det har genomgått någon form av viktig händelse i dess historia att staten eller jurisdiktion där det är registrerat har bedömts nödvändigt för eventuella framtida ägare att veta. Den specifika händelsen kan upptäckas genom att läsa bilens titel och förståelse som en av de olika varumärkena bilen besitter. Så kan ett fordon vara märkta för ett antal skäl, varav ett är en bärgad titel.
Bärgats Titel

En bärgas titeln anger att bilen har genomgått nog skada vid någon tidpunkt att försäkringsbolaget ansåg att värdet på bilen var mindre än kostnaden för reparationer. Dessa bilar är ofta fattas av mekaniker från rädda varv och återuppbyggdes. Men på grund av den extrema karaktären av sina skador, måste de genomgår ofta en tid för inspektion för att se till att de är säkra för användning på väg.
Theft Recovery Titel
< p> En stöld återhämtning titel ges när fordonet är anmäld stulen och sedan återvinnas, ofta i ett skadat tillstånd. Dessa fordon kan ha avvecklats för delar, eller har fått sina VIN-nummer avskalade, vilket gör dem oanvändbara och utan värde. I vissa fall, när ett fordon har rapporterats stulet tillstånd organet vägra att utfärda det någon form av titel, beroende på skadan och omständigheterna kring bilens stöld och återhämtning.
Irreparabel Titel

en irreparabel titeln ges till en bil som har gått igenom så omfattande skador att den inte skulle kunna repareras. Omständigheter som orsakar denna typ av katastrofala skador inkluderar ofta översvämningar, bränder eller olyckor som har förstört en stor del av fordonets frame.These bilar är ofta förstörs skräp varv eller skrotas för delar, och har aldrig kunnat få en bärgad titel. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79606.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.