Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur får man en titel för en bil utan en i South Carolina

Innan du kan registrera och lagligt köra ett fordon i South Carolina, måste fordonet titeln. Så vad händer om du inte har en titel eller kan inte hitta den du hade? Om fordonet är helt ny och har aldrig varit titeln eller har du helt enkelt tappat bort den nuvarande, måste du gå igenom statens Department of Motor Vehicles för att få din titel rensas eller bytas ut och få dig på vägen. Saker du behöver
tillverkarens intyg om ursprung eller köpebrevet
Lien eller data lån
försäkringsbevis
South Carolina Form 400
South Carolina Form TI-004a
Vehicle egendom skatteintäkt
pengar för skatter, titlar och avgifter
Visa fler instruktioner
Nya Fordon Till Salu 1

betala fastighetsskatten beror på fordonet. South Carolina kommer inte att utfärda en titel utan ett kvitto som bevisar dina fordon fastighetsskatt har betalats. Det belopp du ska betala beror på värdet på din bil och det län där du bor.
2

Fyll South Carolina Form 400, i ansökan om Certificate of Titel och registrering. Inkludera information om panträtt eller leasing på formuläret.
3

Beräkna moms betalning du behöver göra. Du måste betala staten 5 procent av köpeskillingen eller $ 300, beroende på vilket antal som är högst.
4

Mail den ifyllda blanketten, försäljning skattebetalning och kopior av styrkande handlingar såsom försäkringsbevis, tillverkarens intyg ursprungsbeteckning (tillhandahålls av återförsäljaren) och lien innehavaren information till staten på följande adress:

SC DMV

PO Box 1498

10311 Wilson Blvd.

Blythewood, SC 29.016-0024

Med informationspaketet, även $ 24 för registreringsavgifter och $ 15 för titeln avgiften. När informationen har bearbetats, kommer en titel att skickas till dig.
Förlorade avdelningarna
5

Komplett South Carolina Form TI-004a, den förlorade /stulna eller förstörda certifikat avdelning rapport.
6

Komplett South Carolina Form 400, inklusive information om panträtt på formuläret.
7

Mail ifyllda blanketter till DMV på den adress som anges ovan . Inkludera också en $ 15 titel avgift, utställd på SC DMV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79515.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.