Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur du hittar begagnade bilar med en VIN

Alla motorfordon har en individuell VIN , ett chassinumret . En bils VIN kan berätta en hel del om en begagnad bil . VIN är speciellt användbar för att ta reda på om en begagnad bil historia och även den nuvarande ägaren . Med VIN , kan du ta kontakt med den nuvarande ägaren och bestämma var bilen befinner sig. Detta är särskilt användbart när du letar efter en begagnad bil . Instruktioner
1

Gå online för att få en rapport fordon historia . Det finns flera webbplatser som kan producera en rapport för en liten avgift .
2

förse webbplatsen med VIN på bilen du letar efter och sedan köpa den rapport fordon historia . Denna rapport kommer att innehålla information om bilen , inklusive olycka historia , stöld rapporten och översvämningsskador .
3

Använd informationen i rapporten för att ta reda på vem som äger bilen . Kontakta Department of Motor Vehicles , som kommer att förse dig med registrering av fordon och bil titleholder information. Med den informationen kan du kontakta bilens ägare och ta reda på var bilen befinner sig och om det är till salu .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79528.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.