Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Skaffa en Arizona Bärgning Titel

Definieras av försäkringsbolag, i syfte att klassificera ett fordon som "bärgning," bilen måste ha omfattande skador. Oavsett om du får ett bärgat fordon för delar eller för återställande, är en bärgning titel behövs innan modifieringar av fordonet kan börja. För att få en bärgning titel i delstaten Arizona, måste du följa enkla steg för att uppfylla kraven för att äga bilen. Saker du behöver
Körkort
Ägande titel
bilförsäljningen fakturamottagning
reparationer
Visa fler instruktioner
1

Bring nödvändig information och dokumentation till en statlig inspektion station. Avsyningsstation platser kan hittas på motorfordon division webbplats (webbplats i avsnittet Referenser). Dokument inkluderar ett bevis på ägande titel, giltigt körkort och fakturor för alla reparationer som utförs på bärgade fordonet.
2

betala avgifterna. Kostnaden för att utföra en inspektion för att erhålla bärgning titel i delstaten Arizona som listas från Arizona MVD webbplats:

Level II $ 20,00

Nivå III $ 50,00

AZ VIN $ 5,00

Om bärgade fordonet passerar Level II inspektion, en nivå III inspektion är inte nödvändigt. Om det fastställs att en Nivå III inspektion behövs, kommer avgifter ådra.
3

Slutför "Titel och registrering" applikation. Detta är den gemensamma ansökan som helst av fordonets registreringsbevis. Applikationen är listad i "Resurser" i den här artikeln.
4

lämna in ansökan tillsammans med en $ 4 avgift till din lokala MVD kontor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79534.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.