Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

2002 Saturn SL1 specifikation

Saturn SL1 (sedan nivå) är en del av S-seriens fordon från Saturn auto företag. S-serien var den första bilen debuterade av Saturnus corporation. Z-organet, utvecklats helt i huset, delar lite med Saturnus moderbolag General Motors. Den SL1 är en kompakt bil med ett sportigt utseende och en budget-vänlig prislapp. Den SL1 debuterade för försäljning i 1990 och såldes genom 2002-modellen. Den monterades i Spring Hill, Tennessee. Den Saturn SL1 skröt buckla-resistenta polymer sidopaneler som förblir ett stort försäljningsargument för Saturn idag. År 2009 meddelade General Motors att det är att stoppa produktionen av alla Saturnus fordon under 2011. Grunderna

Saturn SL1 producerades som en fyradörrars sedan med möjlighet till en fyra-växlad automatisk eller fem-växlad manuell växellåda. Den totala längden av bilen är cirka 178 inches, höjden är 55 inches, och bredden är 66 inches. Den ungefärliga fordonets vikt är 2,341 pounds med en lastkapacitet på 12 kubikfot. SATURN SL1 säten fem passagerare och drev cirka 1000 pounds.
Motor

Saturn SL1 producerades med en vanlig framhjulsdriven, 1,9-liter, 100 hästkrafter , fyra-cylindrig motor. Förare kan förvänta sig en bränsleeffektivitet på 29 miles per gallon i staden och 40 miles per gallon på motorvägen.
Standarder och Alternativ

Saturn SL1 kom standard med trasa platser, en på förarsidan krockkudde barn säkerhetslås, ABS bromsar, AM /FM-radio, manuell växellåda och antispinnsystem. Extrautrustning inkluderar en taklucka, sidokrockkuddar, automatisk växellåda, kassettbandspelare, CD-spelare, farthållare, luftkonditionering, elektriska fönsterhissar, el-speglar, bakre defroster och bakspoiler. Addera Diverse

1995 Saturn SL1 modellen var enligt uppgift den mest stulna fordon av 2003. Den Saturn SL1 fått flera utmärkelser bland annat vara i topp tio för Initial Quality studie av JD Power and Associates. Den Saturn SL1 också utsågs till Best Bet av The Car Book. JD Power and Associates rankas också Saturn SL1 över branschens genomsnitt för fordonets driftsäkerhet. Den Saturn SL1 småningom ersattes 2003 med den något större Saturn Ion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79529.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.