Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur man hittar information om en bil

Att köpa en ny eller begagnad bil kan skicka sökprocessen i två olika riktningar. Köpa en ny bil kräver en allmän översikt av bilen som omfattar forskning om säkerhet, användarrecensioner, prissättning och bilens detaljer. Att välja ett visst fordon eller en grupp av fordon (SUV, sport, ekonomi) är platsen att börja denna informationssökning. Å andra sidan, köpa en begagnad bil kräver lära så mycket som möjligt om historia en unik bil. Söka information om ägande, olyckor skador och övergripande underhåll är nödvändigt för att få fullständig information om bilen. Saker du behöver
VIN (chassinummer) katalog registreringsnumret
märke, modell, år
Visa fler instruktioner
Leta Allmän Bil
Information
1

Läs bilens manual. Manuell s kan hittas i bokhandlar, bibliotek och för köp online och kan avslöja krävs underhåll och detaljerna i konstruktionen av bilen.
2

Läs en konsument rapport att lära sig om bilen. Dessa publikationer avslöja ytterligare detaljer om bilens säkerhet, detaljerade specifikationer, användarrecensioner och prissättning. Vissa publikationer kan avslöja reparation och underhåll historia äldre fordon. National Highway Traffic Safety Administration ger betyg och säkerhetsinformation gratis (se Resurser).
3

Besök online-forum. Läs vad ägare av bilarna har att säga om dem. Ställ frågor till dem och delta i ett samtal om bilen för att lära sig mer om att äga en.
Leta unik bil Information
4

Skriv ner VIN, märke, modell , år och registreringsnumret. Dessa bitar av information kan avslöja detaljerna om bilens historia när förutsatt att vissa byråer. VIN är ett 17-siffrigt kodnummer tryckt på en metallplatta och fäst på förarsidan instrumentbräda för varje fordon (kolla med tillverkaren för övriga platser.) VIN används av regeringen, polisen, försäkringsbolagen och andra att spåra bilens registreringsnummer och olycka historia.
5

Köp en bil historia rapport. Använd VIN att köpa en historia rapport som spårar bilens ägare, olycka historia, avläsningar vägmätare och utsläpp resultat inspektion.
6

Ring division motorfordon för staten att bilen är licensierad i. Om VIN är inte tillgänglig, kan ett registreringsnummer tillsammans med märke, modell och år användas för att spåra fordonsregister. Fordonsregistreringsskatter rapporter ger ett VIN som sedan kan användas för en mer detaljerad sökning.
7

Call företag som har tillhandahållit underhåll på bilen. Om underhåll poster är inte tillgängliga, ta bilen för underhåll klistermärken som avslöjar firmanamn. En registreringsskylt nummer, VIN-nummer eller ägarens namn kan krävas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79486.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.