Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur du begär en Auto Titel

En automatisk titel är ett dokument som ger bevis på ägande av en bil . Auto titlar är inspelade med Department of Motor Vehicles i den stat där fordonet är registrerat . Skaffa en kopia av din bil titel är en enkel sak att kontakta din lokala kontoret och med rätt dokumentation och identitetsbevis . Detaljerna för att få en titel skiljer sig något i varje stat , men den övergripande processen är densamma . Instruktioner
1

Besök din lokala kontor för att få en ansökan om ett duplikat titel . Fyll i ansökan genom att ge din personliga information , till exempel ditt namn och postadress . Märke, modell , år och chassinumret på fordonet behövs också .
2

Ge din fotolegitimation och ditt färdiga dubblett titel begäran . Om du har betalat av eventuella panträtt på din bil , måste du ta med pappersarbete kvarstad tillfredsställelse till kontoret .
3

Betala för din dubblett titel . Avgifterna varierar från staten som gör accepterade former av betalning . Avdelningen kontor som du besöker kommer att råda dig hur lång tid det tar innan du får en kopia av din dubblett titel .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79596.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.