Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur ta reda på historien om din bil gratis

Med en begagnad bil, kommer goda råd definitivt uppmuntra användning av en rapport bil historia för att utvärdera en potentiell inköp av fordon. Men många bil Reporting Services tar så mycket som $ 30 till $ 40 per rapport, vilket ger upp, speciellt när du kontrollerar historien om två eller tre bilar. Det finns gratis bil historia rapport källor, men det tar lite sökning för att hitta dessa resurser. Saker du behöver
Computer
Internetuppkoppling
Internet Rapport
Telefon
Telefonbok
lokala statliga DMV kontoret telefonnummer
Visa fler instruktioner

1

Begär fordonets identifieringsnummer (VIN) från ägaren av bilen du funderar på att köpa. Låt bilägaren vet att du inte kommer att åta sig att köpa bilen tills du har rapporten granskade data. Detta kan föranleda honom att avslöja problem med bilen innan du får rapporten.
2

Gå till en webbplats som erbjuder en gratis VIN söktjänst. Mata in VIN i bilen du är intresserad av att köpa. Klicka på enter-knappen och vänta på resultatet.
3

dechiffrera olika flaggorna På webbplatsen finns på fri rapport. Använd flaggorna för citron, återkallande, eller problem frågor som antyder att bilen du funderar har problem. Initiera ett köp av en komplett bil rapport från webbplatsen om du vill ha mer information med konkreta fakta och beskrivningar.
Free Phone Rapport
4

Skaffa telefonnumret till din lokala utrikesdepartementet av motorfordon från en telefonbok. Ring numret och berätta expediten att du vill göra en VIN check på ett fordon.
5

Ge VIN du har fått från bilägaren till kontorist. När expediten åtkomst posten, be om fordonet är för närvarande registrerat och om det finns någon post för storolyckor på fil.
6

Använd expediten svar på beslutsamhet om att överväga att köpa bilen.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79471.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.