Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur man driver ett VIN Check

Varje fordon har en unik Vehicle Identification Number, eller VIN, och antalet är stämplat på olika platser i fordonet. I USA, innehåller VIN 17 tecken, både bokstäver och siffror. Med VIN, kan du ta reda på ett fordons historia, oavsett titel eller vägmätare har ändrats, eller om den har blivit stulen eller inblandad i en översvämning eller olyckshändelse. Olika online-tjänster kommer att köra en VIN check för dig. Dessa områden tar vanligen en avgift för denna tjänst. Saker du behöver
Penna Papper
eller penna
kredit-eller betalkort
Visa fler instruktioner
1

Leta VIN-nummer som du vill kontrollera. Om du funderar på att köpa en bil, be återförsäljaren eller kolla bilens Internet notering. Det enklaste stället att hitta en VIN på en bil är på instrumentbrädan. Titta genom vindrutan när du står utanför bilen. Du kommer att se en metallplatta med en serie siffror och bokstäver stämplats på förarens sida av fordonet. Anteckna numret på ett papper.
2

Kontrollera om bilen har blivit stulen genom att köra VIN-nummer på The National Insurance Crime Bureau webbplats listad i referenserna. Den här databasen innehåller poster för de senaste fem åren av stulna och återvunnits bilar eller sådana som har förklarats bärgning. Det finns ingen avgift för denna VIN check.
3

använda online VIN justeringsmän att ta reda på om fordonet har varit i en översvämning eller olyckshändelse eller vägmätaren har manipulerats. Checkmycar.com, autocheck.com och carfax.com erbjuder full VIN kontroller och ta ut avgifter för tjänsten. Ange VIN i utrymmet på bolagens hemsidor.
4

betala för VIN rapporten med ett kredit-eller betalkort, enligt instruktionerna på hemsidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79372.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.