Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur får man en begagnad bil historia för gratis

The National Insurance Crime Bureau tillhandahåller gratis information om bilar rapporterats stulna, men inte återhämtat sig, bärgade bilar rapporter och fordon med ett förflutet översvämningsskador historia. En bil historia rapport kan skydda dig från att köpa en bil med dålig titel information översvämningsskador, total förlust olycka historia, felaktiga avläsningar vägmätare, citron historia, flera ägare, dåliga skivor tjänster och diverse andra uppgifter. CARFAX erbjuder en kostnadsfri rekord kolla så att du kan ta reda på hur många fordon historia finns register i sin rapport för din begagnade viss bil. De erbjuder en mer detaljerad fri bil historia för fordon som anges på deras webbplats. CARFAX samlar in information från världens största bil-databas, som består av mer än 20.000 källor som uppfyller antingen federala eller bransch uppdrag riktlinjer. Innan du köper en bil, få viss information om bilens historia med hjälp av chassinumret. Instruktioner
1

Tillträde National Insurance Crime Bureau och gå till "VINcheck" och ange VIN av fordon du är intresserad i. Den fria informationen är begränsad, men kan hjälpa dig att avgöra viktiga inköpsbeslut om allt kommer tillbaka i din sökning. Du kan göra högst fem sökningar inom en 24-timmarsperiod.
2

Kontrollera CARFAX hemsida för begagnade bilar nära dig. Välj "Hitta en bil" och välja märke, modell, år, postnummer och distans för att hitta ett fordon. När du hittar den bil du är intresserad av, visa eller skriva ut gratis CARFAX rapport.
3

Fråga privata ägare av ett begagnat fordon till salu att köpa rapporten bilen historia som en del av affären. Se till att han går med på att göra bilens pris förhandlingsbart utifrån betänkandets eventuella avskrivningar faktorer.
4

Gå till en begagnad bil mycket och be säljaren för bilen historien om en bil som intresserar dig. Många bilhandlare tillgång till dessa rapporter för varje bil på tomten och kommer att erbjuda för att lägga dem i en eventuell försäljning.
5

Leta i lokala bil tidskrifter och tidningar för begagnade bilar som inkluderar en gratis CARFAX historia redovisa i annonsen. Se till att få all information om en begagnad bil innan du köper den för att undvika obehagliga överraskningar senare.
6

Ange VIN-nummer i Googles sökfält och se vilken information som kommer upp. Ibland kan du hitta gratis bil historik på detta sätt, eftersom det kranar i grundläggande information från andra webbplatser bil historia.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79550.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.