Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur vill kolla en historia bil Registrering

När du gör ett fordon transaktion eller ärva ett fordon utan pappersarbete, är det viktigt att känna till historien om bilen. En korrekt registrerade fordon kan hjälpa ägaren att undvika böter för att köra en oregistrerad bil. Köpa ett komplett fordon historia kommer att omfatta registrering historia och kan ge mer information om bilen som kan vara värdefulla för ägaren. Söka poster bilens registreringsnummer börjar alltid med sin chassinumret eller VIN. Instruktioner
1

Anteckna ramnumret för fordonet. En VIN är vanligtvis placerad på förarsidan instrumentbräda, där strecket möter den främre vindrutan. Numbers är stämplat på små metallplattor och fäst på instrumentbrädan. En VIN kan också hittas på förarens inlägg sidoluckan innanför fendrar och en mängd andra ställen, beroende på tillverkaren. Kontrollera bilens instruktionsbok för andra platser om VIN inte finns på dessa platser.
2

Ring eller besök ett officiellt kontor i utrikesdepartementet motorfordon division och be om att spåra en bils registreringsnummer. Statliga motorfordon avdelningar som tillhandahåller registrering spårning kräver normalt en avgift.
3

Ring ett lokalt företag som har ett avtal med staten för att tillhandahålla denna typ av tjänster och be om processen för att erhålla ett motorfordon post. För att hitta den här typen av verksamhet, ta en telefonkatalog under "regering" och leta efter "motorfordon registreringen." Denna typ av verksamhet erbjuder oftast andra tjänster som titel överföringar och körkort förnyelse. Avgifterna kan variera från stad, kommun och stat.
4

Köp en historia bil registrering från en online-spårning tjänsten. Avgifterna kommer att variera för detta alternativ. Denna typ av tjänst verksamhet har betalat för att ansluta med varje stats fordonsregister databas och kan erbjuda ett bredare sökfunktionen än en enda stat databas kan. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79472.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.