Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur billigt vill kolla en VIN-nummer

Du kan skriva in ett fordon VIN, eller Vehicle Identification Number, till webbsajter för att ta reda på information om bilen. Dessa platser sök fordon VIN databaser för att hitta detaljer om ett fordon, inklusive att göra en titel kontroll och ge annan information om fordonet baserad på VIN. Dessa platser är till hjälp när man köper eller säljer ett fordon. De flesta tar ut en avgift för sina tjänster, men ett fåtal platser ger viss information för gratis eller för en liten avgift. Många webbplatser erbjuder en gratis VIN check, men bara erbjuda grundläggande information och dirigera användaren till CARFAX eller Autocheck hemsidor, där det finns ytterligare information i rapporter genomsnitt $ 30 till $ 35. Instruktioner
1

Hitta VIN av fordonet. Den VIN kan hittas på bilens titel och registrering, på tillverkarens uppgifter dekal placerad i förarens dörrkarmen intill spärren, och på VIN plattan ligger på de flesta fordon på instrumentbrädan intill det nedre hörnet på förarsidan vindrutan.
2

Navigera till nicb.org /theft_and_fraud_awareness /vincheck. Detta fria webbplatsen kan användarna vet om bilen någonsin rapporterats stulen eller haft en stor försäkringsskada och anses nu vara en "bärgning" fordon. Ange bilens VIN, samtycker till villkoren i platsen, ange verifieringskoden som, och klicka på "Sök".
3

Launch CheckThatVIN.com, som erbjuder mycket av samma information som CarFax, AutoCheck, och andra, men avgifter endast $ 3,50 för rapporten och avgifter ingenting om inga poster hittas. Följ instruktionerna och ange VIN och betalningsinformation för att visa data och register om fordonet.
4

Navigera till analogx.com /innehåll /vinview.htm. Ange VIN och följ anvisningarna för eventuella ytterligare uppgifter som begärs. Sajten kommer att ge många specifikationer för fordon baserade på VIN, inklusive MPG, MSRP och andra data.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79605.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.