Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur man berättar en sann 1971 Camaro SS

Ofta kommer en bilägare försöker konvertera en 1971 Camaro in i en 1971 Camaro SS. I SS-modellen har ytterligare alternativ, inklusive SS emblem belägna i vissa ställen på fordonet. Om du ser en SS, det enda sättet att veta säkert om det är ett original, snarare än en ombyggd modell, är att undersöka VIN eller body-taggen koden. Instruktioner
1

Skriv ner de tre första siffrorna i VIN. Den första siffran skall vara en 1 för att beteckna Chevrolet. Den andra siffran måste vara en 2 för att beteckna Camaro. Om den tredje siffran är en 3, var din Camaro ursprungligen en V6 standard, och är inte en SS. Om den tredje siffran är en 4, var den ursprungliga motorn en V8, vilket innebär att bilen kan vara en SS, men inte nödvändigtvis.
2

Skriv ner det fjärde genom sjunde siffror. Titta på den fjärde och femte siffran som ett nummer: Om du har en 37 eller 87, är Camaro en sport Coupe, om du har en 67, är Camaro en cabriolet. Den sjätte siffran är året identifierare: Om du har en 0, är ​​Camaro en 1970, om du har en 1, är det Camaro a 1971. Det sjunde tecknet är en bokstav och betecknar produktionsanläggning: "N" för Norwood, Ohio och "L" för Van Nuys, Kalifornien. De sista siffrorna i VIN är serienumret på fordonet.
3

Kontrollera koderna body-taggen. Om Camaro är en Z28 eller en SS, kommer kroppen taggen stämplas med "Z27". Bredvid denna kod, kommer du att hitta motorkod. Om din bil hade en big block - och var således ursprungligen en SS - kroppen taggen kommer att ha koderna LS3 eller L78. SS kom inte med en small block V8-motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79438.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.