Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur man söker ett VIN

Du kan använda alla bilens chassinumret , ofta kallad VIN , för att ta reda på mer information om det . Genom att utföra en sökning fordon historia , kan du lära dig om din bil , eller ett fordon du är intresserad av att köpa , har någonsin varit i en olycka eller skadats . Du kan också ta reda på hur gammal bilen är , hur väl den har upprätthållits och även sin utgångspunkt , enbart med hjälp av VIN-nummer . Fordon historia rapporter kommer också att berätta om bilen var stulen eller om den har några panträtt på titeln . Instruktioner
1

Lokalisera VIN av fordonet du vill söka . Den VIN kommer att noteras på flera ställen på bilen , inklusive instrumentpanelen bredvid vindrutan och på dekalen i dörrkarmen . Den VIN bör också anges på något pappersarbete du har om bilen , inklusive registrering , försäkring och försäljning handlingar .
2

Gå till en webbplats eller ett företag som specialiserat sig på att utföra rapporter fordon historia . CarFax är en av de mest kända företag som gör detta , men AutoCheck och National Insurance Crime Bureau finns andra som också erbjuder denna tjänst ( se Resurser ) .
3

Ge bilens VIN-nummer till företaget som du väljer . Ge kontaktuppgifter och betala för fordonet historia rapport . Beroende på tjänst , bör du få den fullständiga rapporten inom några sekunder eller inom flera dagar av din förfrågan .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79429.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.