Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur man rengör och rädda en titel

När ett fordon anses alltför skadad för att vara värt att reparera av försäkringsbolaget, är det typiskt utfärdat en bärgning titel. Bärgning titlar utfärdas till fordon som har varit inblandade i allvarliga olyckor, översvämningar eller stals och inte återvinns innan försäkringsbolaget betalar ägaren på bilens värde. I de flesta stater, kan du returnera ett fordon med en bärgning titel till tjänsten på vägarna om du reparera den helt. I vissa fall kan du även bärgning beteckning avlägsnas från bilen titel. Saker du behöver Flighter State specifik titel ansöknings-och
kamera
Visa fler instruktioner
1

forskning din statliga lagar för att avgöra om den typ av skada som har gjorts för att din bärgning fordonet lagligen kan repareras. Det finns vissa typer av skador som inte får repareras i vissa delstater, till exempel, kan översvämning skadade fordon aldrig utfärdas en tydlig titel i de flesta stater även efter att de har reparerats
2

köp. alla delar du behöver för att reparera bilen, och dokumentera varje köp och reparation. De flesta stater kräver en detaljerad redogörelse för de reparationer som skall åtfölja en ansökan om att återställa en bärgad bil till juridisk, körbart skick. Ta bilder vid varje steg i processen.
3

reparera fordonet fullt. Bilen måste ha alla arbetande delar. Säkerhetsbälten, strålkastare och alla säkerhetsfunktioner måste vara i fullgott skick.
4

Har fordonet besiktigas av den statliga organisationen som hanterar bilen inspektioner i ditt område. För att avgöra vem som genomför fordonskontroller, måste du kontakta din lokala avdelning av motorfordon. bilen måste passera inspektion för att ges ut en ny titel och kört på vägarna.
5

Fyll i formulär och program som behövs för att ansöka om en ren titel för din bärgning fordon. I vissa fall kan du få en helt ny ren titel, i andra fall kan du hamna utfärdat en rekonstruerad eller ombyggd titel för fordonet. Detta beror på lagarna för den stat där du bor. Betala alla obligatoriska avgifter, och du kommer att få en ny titel för din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79578.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.