Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur hittar Vehicle Information Titel Owner

Enligt National Motor Vehicle Titel Information System, visar ett fordons titel mer än bevis på ägande. Det kan indikera om fordonet har varit eller är i ett tillstånd som "skräp", "rädda" eller "översvämmas." Dessa olika fordonstyper titlar kan påverka priset, eller ens avgöra om fordonet är lagligt att vara på väg. Innan du gör ett dyrt eller till och med olagliga misstag, se till att du hittar en bil titel information. Det är inte särskilt svårt att hitta om du tar rätt information till rätt källa. Instruktioner
1

Hitta bilens VIN (chassinumret). Detta är en unik kod som består av 17 tecken. VIN för nästan alla fordon kan hittas genom att titta på det nedre hörnet av vindrutan på förarsidan, från utsidan av fordonet. Det kommer att graveras på en liten metallplatta. Om du inte kan hitta VIN i detta läge, prova att titta i dörrposter av fordonet, vanligtvis på förarsidan, även ingraverat på en metallplatta. Om fortfarande ingen lycka, prova handskfacket eller bagageutrymmet. Om du fortfarande inte kan hitta hitta VIN, eller vill hoppa över möjligheten att titta på ett par ställen, kan du prova att göra en sökning på Internet för där VIN ligger. Sök med hjälp av bilens år, modell och göra så den kan ändras från år till år.
2

Ange VIN i en sökruta på webbplatser som CARFAX eller AutoCheck (se Resurser). Båda dessa webbplatser erbjuder en gratis VIN check att först se om VIN finns i databasen, och hur många poster på filen för det numret. Om du hittar VIN, måste du göra en betalning till det valda företaget för att visa posterna. Var medveten om att det inte finns någon garanti för de register som kommer att få titelinformation. I många fall kommer de, och samtidigt som kostar lite pengar, är det en stor tidsbesparing.
3

Kontakta din statens Institutionen för motorfordon (DMV). Har bilens VIN, fabrikat, modell och år, och om det finns registreringsnummer, till hands. Förklara varför du söker bilens titel information och låta dem veta vilken information du har samlat in. Från denna punkt, beroende på din statens lagar, kan nästa steg ändras. Den DMV kanske kan ge ut information över telefon, eller kan kräva att du skicka din begäran skriftligen eller genom att fylla i ett formulär eller två. Titeln information bör bli din snart när du navigerar genom din statens krav för att erhålla informationen.
4

Ring din lokala brottsbekämpande organ om du försöker ta reda på titel information så att du kan ha en övergiven fordonet avlägsnas från din egendom. De bör kunna hjälpa till i denna situation. Om du försöker hitta titelinformation av någon annan anledning, undvika att använda denna metod.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79405.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.