Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hybrid Rekommenderad System

Ranking av hybridbilar varierar bland professionella motorjournalister, men totalt sett, ställningar förbli ganska konsekvent bland några av de mer omfattande översyn källor. Review författare överväga alla aspekter av bilen, inklusive bränsleeffektivitet före tilldela betyg. Andra överväganden, såsom komfort, rimliga priser och kvaliteten på körupplevelsen, faktor i den ranking av hybridbilar. Toyota Prius

Toyota Prius får mest uppmärksamhet i olika granskare, bland annat i en konsoliderad översyn fann på ConsumerSearch.com. Författare är förenliga med denna rangordning, trots bilens senaste bromsegenskaper problem. I november 2010 hade alla 2010 Prius fordon om återförsäljarnas partier deras programvara uppdaterad. Enligt USNews.rankingsandreviews.com, är en av fördelarna med Prius att den har kopplat bränsleekonomi med bra prestanda.
Ford Fusion

Flera omdömen rangordna Ford Fusion som en av de bästa hybridbilar. Bilen fick 2010 North American Car of the Year, enligt USNews.rankingsandreviews.com, som också anger att det erbjuder en njutbar körupplevelse och exklusiva inredning förutom dess fossila bränslebesparingar. Ford Fusion har en medelstor bil kategorisering, men, precis som Prius, har det också lidit av rapporter av broms problem.
Mercury Milan

Mercury Milan får också genomgående bra recensioner av professionella granskare, som beskrev bilen som en "nära kusin" till Ford Fusion. Detta fordon anses prisvärd, men eftersom Mercury Milan mekaniska struktur i princip motsvarar den hos Ford Fusion har också upplevt rapporter av bromssystem frågor. Goda erfarenheter baserade på provkörningar har resulterat i kommentaren om en rolig körupplevelse med snabbare respons än en fyrcylindrig bil normalt erbjuder. Addera Toyota Camry

Toyota Camry kombinerar överkomliga priser, komfort och bränsleekonomi, enligt USNews.rankingsandreviews.com. Denna hybrid också, men har fått negativ press för en mekanisk fråga: I det här fallet är frågan oväntad acceleration istället bromsning problem. Den Camry är mindre bränsleeffektiva än Prius, men en rymligare hytt kan kompensera för det för vissa köpare, USNews.rankingsandreviews.com stater.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79163.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.