Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper en begagnad bil av staten Colorado

Köpa en begagnad bil har både för-och nackdelar, men du kan spara en massa pengar från att köpa en bil som är ny bara för dig, kan du också köpa någons osedda problem. Köpa en begagnad bil i Colorado, när man bor på annat håll, kan vara ett problem om du har lite kunskap om återförsäljare eller begagnade delar bil i det tillståndet. Men du kan vara trygg i ditt köp om du gör lite forskning först. Instruktioner
1

Få en rekommendation för en begagnad bil försäljningen mycket, handlar i Colorado från andra företag inom samma område, om möjligt. Kontakta reparation eller organ butiker för att be om deras rekommendation, om det finns mer än en begagnad bil mycket där du kan göra ett köp. Be om en remiss till en ansedd begagnad bil försäljningen mycket eller återförsäljare. För en lista över verkstäder samt återförsäljare, kolla CarCareColorado.com och klicka på listor i botten för ytterligare vägledning i att hitta en butik eller återförsäljare innan du gör din out-of-state begagnad bil köp.

2

Forskning vilken typ av bil du vill köpa innan ens provköra en begagnad bil av staten i Colorado, om möjligt. Gör en lista över önskade funktioner - såsom luftkonditionering - att du inte kan leva utan. Bestäm om du behöver en familj och medelstora fordon, eller en mindre, gas-effektiv modell för arbete pendlar. Webbplatser som Edmunds.com kan hjälpa dig att jämföra begagnade bilar och ger dig en uppfattning om vad tillståndet och utgångspriset bör vara för en som används out-of-state bilköp.
3

Bestäm din budget för att köpa en begagnad bil av staten i Colorado. För finansiering, kontakta en bank eller kredit unionen. De flesta bryr sig inte om att köpet är av staten, men kommer att behöva namnet på Colorado-återförsäljare eller begagnad bil mycket. Fråga generalagenten eller bil mycket vilken typ av finansieringsvillkor det kan erbjuda, liksom. Online-webbplatser såsom Rapidcarloans.net eller CapitalAutoloan.com erbjuder även auto lån för begagnade bilar i Colorado.
4

Kontakta Better Business Bureau i Colorado för att granska verksamheten rekord av bilfirma eller begagnad bil mycket. Granska företagets betyg på BBB.org. Mata in korrekt Colorado staden, sedan ge telefonnumret och adressen till den tillämpliga Better Business Bureau kontor. Kolla Consumeraffairs.com samt en lista över Colorado bilhandlare med klagomålen mot dem.
5

provköra begagnad bil du har valt att köpa av staten i Colorado, eller har en vän eller familjemedlem i området göra det. Eller anlita någon - t.ex. en oberoende mekaniker - att provköra bilen och ge begagnad bil en grundlig inspektion. Du kommer att ha en uppfattning om hur bilen låter och handtag, eventuella problem, samt att se till att allt inuti begagnad bil fungerar.
6

Fråga försäljaren vilka garantier som eventuellt kommer med fordonet, kontrollera hur länge de finns kvar i form av körsträcka eller tid. Vilka delar eller reparationer täcker de om det finns ett problem? Se till att få ett exemplar av garantin skriftligt om du väljer att köpa en begagnad bil på detta Colorado mycket.
7

Besök Colorado.gov och ange chassinumret (VIN) och används bilens år för att kontrollera att fordonet inte är stulet. Enligt Colorado Reviderad stadgar avdelning 42, artikel 4, del 22, är detta en åtgärd som krävs av köparen.
8

Kör en historia på bilen som du vill köpa av staten i Colorado på Carfax . com. För en avgift, kan denna plats kontrollera tjänsten eller skada journaler, citron rapporter och även återkallelser.
9

Lägg ett bud på det fordon som du vill köpa. I Colorado, kan erbjudandet vara muntlig eller skriftlig.
10

Täck begagnad bil med auto försäkring innan du kör bort det partiet. Du måste kontakta din nuvarande försäkringsagent, eller hitta någon som kan försäkra fordonet före köp. Enligt Colorado lag, om du planerar att hålla och kör fordonet i Colorado, är du skyldig att registrera och försäkra fordonet i Colorado. För en förteckning över organ Bilförsäkringar i Colorado, besöka Colorado DMV: s hemsida.
11

Avsluta pappersarbete och emissionslikviden till bilen mycket för inköp av begagnad bil i Colorado. Pappersarbete bör innehålla ett köpebrev, en vägmätare uttalande med aktuell körsträcka, en nuvarande utsläpp kontrollintyg (krävs i vissa delar av Colorado), ett finansieringsavtal, och några garantier eller serviceavtal. Om du köper bilen med kontanter, kommer titeln måste undertecknas över i ditt namn för titeln överföring på en lokal Department of Motor Vehicles kontor. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78811.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.