Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur får man en titel på en bil med endast en Bill of Sale

När du köper en bil från en enskild säljare du brukar fylla ett köpebrev med den säljaren. Köpebrevet är juridiskt bindande bevis för äganderätten till fordonet. Skickas säljaren skyltar över titeln för fordonet samt. Om du inte får en titel med din köpebrevet, kan du fortfarande att kunna få en titel på bilen i ditt tillstånd. Vissa stater tillåter textning en bil med endast ett köpebrev när vissa krav är uppfyllda. Saker du behöver
Duplicera titel formulär
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera med din statliga DMV för att se vilken information som krävs på ett köpebrev. Typiskt kraven inkluderar säljarens namn och adress, köparens namn och adress, inköpsdatum, köpeskilling och detaljerna fordonet. Och det måste undertecknas av både säljare och köpare.
2

Fråga om säljaren om fordonet senast titeln i ditt tillstånd. Om detta är fallet kommer du normalt att kunna få en titel på bilen med bara ett köpebrev. Vissa stater kräver andra villkor som måste uppfyllas, exempelvis i Nevada där fordonet måste vara mer än nio år gammal och inte har en kvarstad på den. Ditt tillstånd DMV kan ge dig de krav som är specifika för ditt tillstånd.
3

Ansök om en ny titel i ditt namn genom att fylla en "Ansökan om Duplicate Title" och skicka in det med näbben av försäljning på din lokala DMV kontor. Köpebrevet måste vara ett original och inte en kopia. Du kommer att behöva betala en avgift för den dubbla titeln, som varierar från staten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78626.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.