Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man pruta på en bil

Köpa en ny bil kan vara en svår uppgift, särskilt om en konsument är oförberedd. I själva verket, utan ordentlig förberedelse och tänkesätt, kommer en köpare hamnar sannolikt spendera mer tid på det än om han bara hade gjort sin hemläxa. Kom alltid ihåg, att köpa en bil eller lastbil är en stor sak och surt förvärvade pengar står på spel. Således är en av de bästa sakerna att spara både nerver och pengar för att spänna, och fortsätt sedan med tillförsikt. Oavsett hur slick säljare, är köparen ansvarig. Instruktioner
1

Besluta om en prisklass och se till att den passar budgeten. Vara realistiska om vad som kan ges och att fastställa beslutet i sten. Möjligen kolla finansieringsalternativ med en bank, Credit Union eller ansedd online långivare i syfte att få en bättre förståelse för hur mycket kommer att hamna betalt.
2

Forskning de fordon som passar in på den etablerade prisklass . Det finns flera online-resurser som finns att lista bilens verkliga marknadsvärde. Hitta de fordon vars verkliga marknadsvärdet passar i ett etablerat prisklass. Använd sedan det sanna marknadsvärdet på bilen som grund för förhandlingar. Eller skriva ut all information om bilens värde och ta med den till återförsäljaren eller säljaren
3

Hitta fordonen bara utforskade,. De kan vara på en återförsäljare eller privat säljare. Hitta minst tre fordon, företrädesvis på olika platser /återförsäljare. Därigenom köpare handla för bästa affären. Plus, om att inte få en etablerad pris på en plats, kan konsumenter gå bara vidare till nästa.
4

provköra fordonet eller fordonen. Bara för att det finns en provkörning, men betyder inte att du ska köpa den. Kontrollera alla tillbehör i bilen och lyssna efter alla ljud utöver det vanliga. Se till att bilen körs som det ska och att allt från bromsarna på vindrutan brickor fungerar smidigt. Om det finns några tvivel som helst, var inte rädd för att ha bilen kontrolleras av en professionell mekaniker. Om fordonet checkar ut, fortsätt till steg 5. Om inte, gå vidare till nästa bil på listan.
5

Lägg ett bud till säljaren som är lite lägre än dess verkliga marknadsvärdet eller det etablerade prisklass. Detta ger ett visst spelrum för förhandlingsprocessen. Säljaren kommer troligen svara att erbjudandet är för låg och han kan omöjligen sälja bilen till detta pris. Fortsätt förhandlingar tills de når det sanna marknadsvärdet eller det fastställda priset.
6

informera säljaren om ditt intresse för att köpa bilen, men bara om en överenskommelse kan göras. Om säljaren inte kommer att möta den sanna marknadsvärdet eller ett etablerat pris, var inte rädd för att bara tacka honom för hans tid och gå ut. Om säljaren möter priset, förväntar sig att underteckna avtal om försäljning av bilen. Innan dess dock, se till att gå över de extra avgifter i samband med köp av en bil, såsom omsättningsskatt och licensavgifter. Och kom ihåg, ingenting är slutgiltigt förrän kontraktet är undertecknat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78973.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.