Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Vad kan jag göra om jag hyra en defekt bil

Leasing ett fordon är ett alternativ för förare som inte vill engagera sig inköp av fordon,? Ibland, bilhandlare leasingfordon, antingen avsiktligt eller oavsiktligt, som är felaktig. Det finns några sätt att hantera detta problem. Garanti

Kontrollera hyresavtalet för villkor för underhåll och reparation. De flesta hyresavtal anger att du, inte leasegivaren, är ansvariga för att ta hand om bilen om något går fel. Om så är fallet, är nästa sak att göra för att kolla din garanti. Nyare bilar fortfarande bör täckas under fabriksgaranti, så även om du är ansvarig för fastställande av bilen, kan du inte sluta betala för reparationerna.

Vissa stater har lagar om vad en bilhandlare är skyldig att avslöja för leasetagaren. Om du tror att en bilhandlare medvetet leasade du en dålig bil, kan du kanske göra ett fall för bedrägeri för att få ut av ditt hyresavtal om återförsäljaren inte ge dig detaljerad information om bilens operativa status. Kontrollera att du har all dokumentation som stöder ditt påstående innan rättsliga åtgärder.
Salu i

​​Leasing inte hindra dig från att sälja en hyrd bil. De har dock hålla dig juridiskt skyldig att betala bilhandlare en viss summa pengar. Du kan alltså ha möjlighet att sälja den bil du har leasas och använda de pengar du får in mot att betala arrendet av. Bli inte förvånad om du inte kan få nog av fordonet försäljningen att betala arrendet av helt, eftersom fordon sjunker snabbt. Du kan förlora några hundra (eller ens några tusen) dollar på detta sätt, men du kommer inte att betala hela leasingavtalet beloppet på egen hand och kan hålla din kredit värdering intakt.

Lease övertagande

Vissa människor har inget emot att ha en bil som har några frågor om det innebär att de har möjlighet att lära sig om bilreparationer eller att de har bättre kontroll över hur underhållet och reparation av fordonet hanteras. Således, se om du kan hitta någon som är okej med att ta över din hyra även med de frågor fordonet har. Detta alternativ ger dig inget ansvar mot bilhandlare. Ett bra alternativ kan vara att undersöka om en bil butik i ditt område behöver ett företag fordon, eftersom butiken skulle lätt kunna göra några diagnostik, underhåll och reparation arbetet själva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78411.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.